CORUPTIE SI MULTE ILEGALITATI ( CAZUL MIHALCEA )

Spuneţi-vă problemele şi poate cineva vă va auzi

Moderatori: karola, Diana22, Amy, kamy_kam

Mesajde de`amoru`artei » 8-Noi-2007, 15:50

Daca are accesul blocat, atunci cum de e pe site? Print screen facut acum 2 minute.

Imagine
de`amoru`artei
Membru PRO
Membru PRO

Reclame

Mesajde res » 8-Noi-2007, 17:32

de`amoru`artei scrie:Daca are accesul blocat, atunci cum de e pe site? Print screen facut acum 2 minute.[...]

Probabil a fost banata doar pentru o zi . Cred ca doar katy si adminul acestui forum ne poate spune care-i situatia.
In principiu insa , problema este foarte grava, mai ales ca este o practica devenita ceva firesc sa ingradesti dreptul cuiva la libera exprimare, mai ales daca are pareri diferite de cele oficiale , sau de a adminilor si moderatorilor. Spun asta din proprie experienta si nu doar ca mi-a fost blocat definitiv accesul pe forumul de la A1, ci in mai multe probleme unele personale, unde am avut alta parere decat cea a sefului ;;)
Poate va cere si katy explicatii , sau poate nu va mai face asta de frica ca va fi din nou banata, dar consider o astfel de atitudine a moderatorilor sau adminilor forumului necorecta, ca sa nu spun un cuvant mai urat :(

PS. Tu erai vizitator daca nu trai consemnata la utilizatori inregistrati ?
Are MINTE cine spune ADEVARUL, nu cine minte !
Imagine
res
Vizitator
Vizitator

Mesajde de`amoru`artei » 8-Noi-2007, 17:37

Aproape ca pot sa pun mana in foc ca nu a primit ban.
Drim nu da ban nici macar botilor.
Deci nu e vorba de ingradire. In nici un caz din partea lui.
In ce te priveste pe tine, ai intrecut cu mult limita bunului simt pe forumul A1, postand acea convorbire cu Gigi Becali.
Sa nu crezi ca nu m-am interesat de ce ai primit ban.
Insusi adminul mi-a spus care a fost de fapt problema.
Si mai ales ca nu erai la prima "abatere".
Daca nici pentru o astfel de postare nu primesti ban..apoi nu stiu pentru ce mai primesti.
Tine cont ca am facut o exceptie pentru tine si am postat acest mesaj desi am promis ca nu o mai fac.

Later edit: da, eram vizitator, am vazut-o pe Katy si ti-am dat print screen ca sa vezi ca se abereaza cu banul.
de`amoru`artei
Membru PRO
Membru PRO

DUMNEZEU IUBESTE ADEVARUL SI EU MA INCRED IN PUTERILE LUI

Mesajde katy » 8-Noi-2007, 19:02

de'amorul artei a scris;''Daca are accesul blocat, atunci cum de e pe site? Print screen facut acum 2 minute. ''

Am inteles ce semnifica ce a postat de' amoru' artei .
Eu NU am avut acces pe acest forum de abia azi , in urma mesajului postat de Res .
''res Trimis: Mie Noi 07, 2007 11:02 pm ''
De ce ma descreditati ?
Credeti ca sunt singura in aceasta lupta ?
Nu , nu mai sunt singura ,acum .
Romani ,care il iubesc pe Dumnezeu si care iubesc adevarul au constatat ca eu nu mint si nu afirm niciodata ceva , fara a putea dovedi ceea ce afirm .
Res , iti poate confirma , daca eu mint sau spun adevarul .
Res ,te rog , confirma sau infirma acest fapt .
de 'amorul artei a postat mesajul azi ;Trimis: Joi 08 Noi 2007, 15:50 .
Azi ,dupa amiaza ,am accesat din nou acest forum si am constatat ca nu mai sunt banata .
de' amoru' artei , nu sunt o persoana mincinoasa , daca vrei sa insinuezi asa ceva ! [-X
Sa avem cu totii credinta in Dumnezeu si sa nu cautam sa ne bate joc de oamenii necajiti si bolnavi , pt. ca nu stim niciodata ce ne poate rezerva vitorul .
Cine este mai puternic , omul sau DUMNEZEU ?

Invatatura >> Cele 10 porunci Dumnezeiesti
1. Eu sunt Domnul Dumnezeul Tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine.
2. Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, nici sa te inchini lor.
3. Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert.
4. Adu-ti aminte de ziua Domnului si o cinsteste.
5. Cinsteste pa tatal tau si pe mama ta, ca bine sa-ti fie si multi ani sa traiesti pe pamant.
6. Sa nu ucizi.
7. Sa nu fii desfranat.
8. Sa nu furi.
9. Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau.
10. Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau.
katy
Membru
Membru

Mesajde res » 8-Noi-2007, 19:35

de`amoru`artei scrie:Aproape ca pot sa pun mana in foc ca nu a primit ban.
Drim nu da ban nici macar botilor.
Deci nu e vorba de ingradire. In nici un caz din partea lui.
In ce te priveste pe tine, ai intrecut cu mult limita bunului simt pe forumul A1, postand acea convorbire cu Gigi Becali.
Sa nu crezi ca nu m-am interesat de ce ai primit ban.
Insusi adminul mi-a spus care a fost de fapt problema.
Si mai ales ca nu erai la prima "abatere".
Daca nici pentru o astfel de postare nu primesti ban..apoi nu stiu pentru ce mai primesti.[....]

In ce priveste banul, singurii care se pot pronunta sunt Drim si katy , asa ca sa vedem parerea lor.
In ce priveste banul meu insa pe A1 , e clar ca esti partinitoare ;;)
"Motivul" pentru care am primit ban a fost acest link : http://www.youtube.com/watch?v=7rfQakJhnLk care se gaseste pe YouTube, deci este public. Mai mult, eu consider ca fiecare trebuie pedepsit pentru faptele sale, nu ale lui Jiji ;;) Nu eu am injurat si am folosit cuvinte si expresi triviale, mai multnu am postat asta direct, ci am dat doar un link. Daca pe YouTube acel filmulet nu era cenzurat, ce vina am eu ca l-am gasit? :-O
Faptul ca ai o atitudine partinitoare (de partea A1 ) se vede si din felul in care motivezi (la fel ca securistii lui Voiculescu) al saselea ban , ca si cum as fi avut precedente si anume precedentele 5 "abateri". Pai hai sa-ti spun pentru ce am luat cele 5 banuri.
1. pentru "tampenii" si "incitarea userilor" (primul ban = 1 zi )
2. am devenit prea insistent cerand motivul pentru care am fost banat (p.m.d.v.) (al doilea ban = 2 zile)
3. ban de la FORUM deoarece am spus ca moderatorii si FORUM sunt manipulati de tulipe . I-a suparat probabil adevarul ;) (al treilea = 3 zile)
4. ban de la pix , al patrulea de 1 saptamana, dar nu mai tin minte de ce . Oricum, se observa cea fiecare ban se bazeaza pe "antecedente" si se dubleaza pe motiv ca am mai avut abateri, desi sincer sa fiu nu stiu care sunt acelea ? 8-|
5. ban de la pix pentru 2 saptamani pe motiv ca pe topicul "off topic chatrom" intr-un mesaj am spus ca "mi-e frica sa nu ma loveasca iar pix cu copita" . De fapt discutia era despre cai , inclusiv avatarul meu era cu un cowboy calare pe cal ;) :)) . Mentionez ca multi useri si-au exprimat fie direct fie prin MP indicnarea pentru faptul ca am fost banat pe nedrept. Justificarile lui FORUM cu spamurile repetarile obsesive care irita , mi se par copilaresti si penibile :oops: :oops:
8. ban definitiv pentru Jiji am dicutat mai sus asta ;;)

PS. Imi cer iertare pentru of topic, dar consider ca era dreptul meu sa-mi spun si eu punctul de vedere , chiar daca "parerea mea nu conteaza" ;;)
Imagine
res
Vizitator
Vizitator

Re: DUMNEZEU IUBESTE ADEVARUL SI EU MA INCRED IN PUTERILE

Mesajde res » 8-Noi-2007, 20:04

katy scrie:[....]Invatatura >> Cele 10 porunci Dumnezeiesti
1. Eu sunt Domnul Dumnezeul Tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine.
2. Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, nici sa te inchini lor.
3. Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert.
4. Adu-ti aminte de ziua Domnului si o cinsteste.
5. Cinsteste pa tatal tau si pe mama ta, ca bine sa-ti fie si multi ani sa traiesti pe pamant.
6. Sa nu ucizi.
7. Sa nu fii desfranat.
8. Sa nu furi.
9. Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau.
10. Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau.

Nu-mi place termenul de "porunca", deoarece este de pe vremea sclavagismului si exprima mentalitatea acelor vremuri. Conditiile actuale sunt diferite totusi acum , iar tendinta omenirii civilizate este spre libertate si democratie.
Eu as rezuma cele "10 porunci", la o lege cu caracter admisiv si desigur universal cum ii sta bine oricarei legi :D
Fiecare om are dreptul la RESPECT Prin respect eu inteleg EGALITATE !
Imagine
res
Vizitator
Vizitator

ADEVARUL

Mesajde katy » 9-Noi-2007, 09:19

de;amoru'artei a scris ;''Later edit: da, eram vizitator, am vazut-o pe Katy si ti-am dat print screen ca sa vezi ca se abereaza cu banul .''

ABERÁŢIE, aberaţii, s.f. 1. Abatere de la ceea ce este normal sau corect.

de ' amoru'artei , daca eu iti arat dovada , iti ceri scuze , pt ca m-ai acuzat ca aberez ?

URASC MINCIUNA , NEDREPTATATEA SI IN SPECIAL RAUTATEA OAMENILOR , pentru ca distruge vieti nevinovate si reputatia unui om cinstit .

Familia mea se lupta cu minciuna si eu sa mint pt un lucru atat de nesemnificativ ?
Am suportat multa umilinta si batjocura, in trei ani de zile , dar nu am cedat in fata raului , pt ca familia mea detine ADEVARUL .
Si pentru adevarul acestui caz voi lupta cu oricine .
Atata timp cat respect Cuvantul lui Dumnezeu , merg tot inainte , indiferent de piedicile care mi se pun de catre persoanele care le place sa traiasca in minciuna .
katy
Membru
Membru

Mesajde Dream Catcher » 10-Noi-2007, 17:23

Cînd aveaţi accesul blocat, eraţi la alt calculator?
IP-ul dumneavoastră este cumva dinamic?

Singura variantă în care v-aş fi putut bana ar fi fost aceea în care IP-ul dumneavoastră face parte dintr-o clasă de IP-uri folosită de spammeri.

Îmi cer scuze pentru această regretabilă eroare şi vă garantez că nu v-am blocat accesul în mod intenţionat.
Dream Catcher
⭐DDD Admin⭐
⭐DDD Admin⭐

Nume real: Daniel
Joc preferat: FIFA

Mesajde katy » 11-Noi-2007, 01:01

Dream Catcher a scris;
''Cînd aveaţi accesul blocat, eraţi la alt calculator?
IP-ul dumneavoastră este cumva dinamic?

Dream Catcher, nu am fost la alt calculator . [-X

'' BAN pe nume
admin_ban NUME/parte_din_nume TIMP MOTIV - da ban unui jucator folosind numele acestuia (jucatorul trebuie sa fie pe server in acel moment)

BAN pe IP admin_banip IP TIMP MOTIV - da ban unui jucator folosind adresa IP (nu este necesar ca jucatorul sa fie pe server in acel moment) ''

''Singura variantă în care v-aş fi putut bana ar fi fost aceea în care IP-ul dumneavoastră face parte dintr-o clasă de IP-uri folosită de spammeri. ''

Ip-ul meu nu face parte dintr-o clasa de IP-uri folosita de spammeri. [-X

''Îmi cer scuze pentru această regretabilă eroare şi vă garantez că nu v-am blocat accesul în mod intenţionat.''

Te cred Dream Chacher .
Oare care este adevaratul motiv al acestei banari ? :-O
Dream Chacher, aici, pe acest forum am gasit ceea ce in lumea asta rea si materialista ,nu am gasit .
Am gasit romanii ,care iubesc adevarul si dreptatea .
Cum as putea sa'' aberez ''in situatia in care se afla familia mea ?
Ce ar crede romanii despre mine ?
Ca am luat-o pe urmele martorei mincinoase a lui Argeseanu ,Budala Luminita , cea bolnava psihic !
In primul rand ,nu imi sta in caracter sa fac astfel de afirmatii si daca nu as putea dovedi ca ceea ce afirm eu ,este adevarat , as fi tacut si nu as fi deschis acest subiect .
Am invat foarte multe lucruri in toti acesti trei ani de cosmar .
Stiu ca dovezile vorbesc , nu vorbele , chiar daca oamenii legii se prefac ca nu le vad si nu le aud .
Ce nu inteleg eu este faptul ,de ce persoana careia i-am trimis site-ul http://www.otvforum.com/ prin messenger ,cand am fost banata, nu a putut accesa forumul , nici atunci si nici acum ,chiar si fara ca eu sa ii mai trimit eu prin messenger site-ul http://www.otvforum.com/ ?
In schimb , alte persoane pot accesa site-ul si prin messenger si direct de la PC-ul lor.
katy
Membru
Membru

DE CE SE DORESTE ASCUNS ADEVARUL ACESUIR CAZ ?

Mesajde katy » 20-Noi-2007, 15:41

Dumnezeu iubeste adevarul , acest lucru le-am spus si celor care ne-au facut mult rau .
Dumnezeu imi da puterea si curajul de a-i infrunta pe toti coruptii din cazul nostru .
De ce sa imi fie frica sa dezvalui ilegalitatile tutoror celor implicati in cazul nostru ?
De ce au dorit oamenii legii sa imi distruga familia pentru a le apara interesele infractorilor si mincinosilordin cazul nostru ?
Ce le-am facut eu si familia mea ,ca sa fim pedepsiti asa de rau ?
Noi suntem oameni decenti ,care muncesc cinstit pentru a castiga o paine , nu furam sau sa dam in cap la oameni ,pentru a obtine niste bani ,asa cum au facut tot timpul cei trei infractori ,care ne-au batut pe toata familia .
Din sursele mele de informatii am aflat ca cei mari de la Politia Petrosani sunt suparati pe mine .
Ei spun ca am lovit in Politia Petrosani , nu in politistii care nu si-au facut treaba cum trebuie, in seara aceea de groaza si in cei care nu au cercetat cum trebuie acest caz.
In spatele acestui dosar este si un om mare din politie , nu numai din justitie . Am spus mereu acest lucru si il spun si in continuare. ''Colonelul si procurorul'' din povestea noastra exista si asta se vede si acum , din cele ce ni se mai intampla .
Agentul Ionescu Adrian ,agentul de politie care a ''cercetat’’plangerea noastra impotriva martorilor mincinosi mi-a vorbit in felul urmator intr-o zi ;
''Mihalcea Catalina -D-le agent Ionescu ,cum puteti spune ca fratii Geonea sunt nevinovati , pt ceea ce ne-au facut ?
Ag.Ionescu Adrian - Eu nu discut cu dvs !
Mihalcea Catalina - De ce domnule agent Ionescu ?
Ag.Ionescu Adrian - Discut doar cu avocatul dvs !
Avocatul familiei - Buna ziua d-le .
Ag.Ionescu Adrian - Buna ziua .
Avocatul familiei - Dorim sa stim ce s-a intamplat cu cererea de probatiune pe care am depusa la Politie in data de 12-04-2007?
Ag.Ionescu Adrian- Cererea a fost clasata .
Avocatul familiei - De ce a fost clasata ?
Ag ,Ionescu Adrian - Pentru ca asa a vrut seful meu ,Mincu ! ''

Arata aceasta discutie a mea, a avocatului familiei mele cu ag. Ionescu Adrian , ca in spatele acestui dosar este cineva mare din Politia Petrosani sau din alta parte ?
Am scris multe mesaje pe forumu Directiei Generale Anticoruptie , dar ce credeti ca s-a deranjat cineva sa cerceteze sau sa verifice ceea ce afirm eu de atata amar de timp ?
Sotul meu a inmanat personal unui ofiter al DGA dovezi si inregistrari audio ,care demonstreaza ca familia mea nu minte cu absolut nimic in privinta nimanui .
Aceste dovezi au fost trimise de DGA Bucuresti in teritoriu , unde acestea au fost tratate cu dezinteres de cei mari de la DGA HD .
Intr-o zi m-am trezit la usa cu un ofiter ,care avea un mana un plic mare .
Acest ofiter de 1,90 m ,poate chiar si mai inalt si de vreo 100 kg , poate si mai mult , cu un aer superior mi s-a prezentat foarte rapid , in asa fel incat nu am inteles decat ca se numea Tirea si mi-a spus ca a venit sa imi inmaneze acele probe pe care sotul meu le inmanase personal acelui ofiter DGA din Bucuresti ,spunandu-mi ca din cercetarile efectuate de ofiteri DGA HD s-a constat ca politistii acuzati de noi nu au savarsit fapte de coruptie .
Eu i-am zis in fata , ca ceea ce imi spune dansul NU este adevarat , ca politistii care au cercetat acest caz ,au masluit dosarul nostru in favoarea infractorilor si asta arata si inregistrarile audio si documentele trimise de noi DGA .
Dl Tirea vazand curajul meu de a-i spune in fata ca dosarul nostru a fost masluit , l-a apucat transpiratiile si mi-a cerut imediat sa semnez un document .
Eu ,nu prea mai vad bine de atatea lacrimi varsate si din cauza asta nu puteam citi ce scrie in acel document .
Dansul mi-a spus ca in acel document scrie ca imi sunt returnate documentele si inregistrarile audio , deoarece in urma cercetarilor efectuate de ofiterii DGA HD , politistii acuzati de noi au fost gasiti nevinovati de savarsirea unor fapte ilegale .
Ce gluma buna ! Adica, noi, familia Mihalcea indrazneam sa facem niste afirmatii gratuite ,fara a avea dovezi, care sa demonstreze ca ceea ce afirmam noi este adevarat !
Tare prosti suntem considerari noi ,oamenii simpli , de catre unii oameni ai legii!
I-am zis ca nu semnez nimic , pana nu discut cu avocatul meu ,Ana Suciu Mocanu ,D dr Lector universitar - Universitatea Lucian Blaga din Sibiu.
Am sunat-o imediat pe d-na avocat si i-am adus la cunostinta ce mi se intampla .
D-na avocat mi-a cerut sa il dau la telefon pe dl Tirea , lucru pe care l-am si facut .
D-na avocat i-a adresat acestui ofiter Tirea cateva intrebari , la care dl Tirea a ocolit sa ii raspunda, dupa care d-na avocat mi-a zis sa scriu pe acel document ca refuz sa primesc acele documente ,deoarece nu exista nici o motivare scrisa , in care sa scrie ,de ce ne sunt inapoiate dovezile nevinovatiei noastre .
Am facut ce m-a sfatuit avocatul nostru si acest ofiter a plecat nervos si transpirat, pt ca nu i-a iesit lucrurile asa cum si-ar fi dorit dansul si cei care l-au trimis .
Asa mi-a spus dl Tirea ca dansul a fost trimis sa imi aduca acele documente si ca nu stie ce contine probele noastre .
Doamne , cum pot sa ne prosteasca in fata !
Adica , dansul a venit la usa noastra in calitate de curier ?!
Curier ,un ofiter de politie ?!
A vrut sa ma cunoasca personal , sa vada ce fel de om sunt .
Eu am curajul sa spun in fata orcarei persoane , cu o functie mult mai mare decat a acestui ofiter , CA DOSARUL NOSTRU A FOST MASLUIT SI CA ESTE PLIN DE FAPTE ILEGALE SAVARSITE DE OAMENI LEGII ,DIN POLITIE SI DIN JUSTITIE .
In urma unui articol, trimis de mine ziarului Gazeta Vaii Jiului , m-am trezit cu un alt politist ,la usa , care mi-a cerut sa ma imbrac repede si sa merg cu dansul la Politia Petrosani ,pt ca sunt asteptata acolo de niste ofteri de politie de la Inspectoratul General al Politiei Romane .
Eu ma simteam tare rau , in acel moment , capul ma durea , in locul unde am fost lovita cu bata de acel infractor si aratam rau de tot .
I-am zis acestui ofiter de politie ca ma simt tare rau si ca as fi dorit sa fiu anuntata din timp ,nu sa fiu luata asa pe sus si dusa la politie .
Dl politist m-a intreabat de ce boli sufar .
Of doamne !
Vroia sa vada daca am probleme psihice .
El nu avea de unde sa stie ca eu ma documentez de foarte multi ani in domeniul medicinei naturiste ,alopate si ca studiez psihologia umana .
Asa rau cum ma simteam , m-am uitat la el si i-am zis ;'' Stati linistit ca sunt perfect sanatoasa din punct de vedere psihic , nu sunt nebuna .
Ma simt rau ,datorita infractorilor care m-au batut pe mine si pe familia mea si datorita bolilor cronice de care sufar de multi ani . Sufar de un sindrom Raynauld si de poliartrita reumatoida . ''
S-a uita lung la mine si atunci mi-a cerut nr de telefon al meu , pt a il da unui ofiter de la IGP , care imi va adresa niste intrebari .
Dupa ce a plecat am luat legatura cu cineva cunoscut mie si m-am informat daca la Politia Petrosani este intradevar vreun ofiter de politie de la IGP .
Aceasta persoana mi-a confirmat ca sunt la Politia Petrosani niste ofiteri de la IGP Bucuresti .
Cand am constatat ca nu este o cursa a politistilor din Petrosani am inceput sa ma imbrac repede si sa ma duc la Politie ,pt a le spune si celor mari de IGP ce fac politistii de la Politia Petrosani , chiar in fata lor ,ca nu creada ca mint cu ceva .
Nu a durat mai mult de 15 min. si telefonul meu a si inceput sa sune .
Persoana care m-a sunat s-a prezentat atat de repede incat nici nu am inteles cum se numeste .
Aceasta persoana m-a intrebat daca eu am scris acel articol la ziar .Eu i-am confirmat ca da si apoi mai m-a intrebat anumite lucruri ,despre cum isi face datoria Politia din Petrosani .
I-am spus doar cateva lucruri ,mai importante, nu i-am dat prea multe informatii .
Dupa discutia aceasta cu acest ofiter de la IGP , am verificat lista de apeluri din telefonul meu mobil , sa vad dupa ce nr de telefon am fost sunata .
Nr de telefon de pe care am fost sunata apartine unui telefon fix din loc. Petrosani .
Nu exista acest nr de tefefon , in cartea de telefon , pt ca nr este dat la secret .
La momentul potrivit o sa va dau informatii si de unde am fost sunata .
Dar ,oare acest ofiter de politie de la IGP nu poseda un telefon de serviciu ? !
Trebuia sa ma sune de pe un telefon fix ,local ?!
Eu nu cred ca am vorbit cu vreun ofiter de la IGP , ci cu un politist de la Politia Petrosani , care vroia sa vada daca eu informez presa si pe cei mari de la politia romana despre cum isi face datoria politia in acest oras .
Eu i-am spus acelui ofiter , care pretinsese ca este ofiter la IGP , ca mie nu imi este frica sa spun presei si celor mari ai politiei romane ce fac politistii din Petrosani ,illegal.
Ce m-a uimit pe mine foarte mult a fost aceasta fraza spusa de asa zisul ofiter de la IGP . '' De ce d-na sa va fie frica sa spuneti adevarul ,ca doar suntem in democratie !''
Un ofiter de la IGP , nu cred ca ar fi vorbit asa cu o femeie , ci mai degraba unii politisti din Petrosani ar vorbi asa cu o femeie.
Ce aveti de spus ,romani , de ceea ce ni se intampla ?
katy
Membru
Membru

Re: DE CE SE DORESTE ASCUNS ADEVARUL ACESUIR CAZ ?

Mesajde res » 20-Noi-2007, 19:20

katy scrie:[b]Dumnezeu iubeste adevarul , acest lucru le-am spus si celor care ne-au facut mult rau .
Dumnezeu imi da puterea si curajul de a-i infrunta pe toti coruptii din cazul nostru .
De ce sa imi fie frica sa dezvalui ilegalitatile tutoror celor implicati in cazul nostru ?
De ce au dorit oamenii legii sa imi distruga familia pentru a le apara interesele infractorilor si mincinosilordin cazul nostru ?
Ce le-am facut eu si familia mea ,ca sa fim pedepsiti asa de rau ? [...]

Legile noastre sunt selective si sunt facute pentru infractori. De fapt parlamentarii si-au votat legi care sa le apere interesele . Pe langa ei mai intra si alti infractori pe care politia si justitia ii apara ca in acest sens sunt facute legile. Singurul lucru pe care-l putem face este sa ne exprimam nemultumirea si poate cine stie, daca vom fi suficent de multi si vom striga suficent de tare vor conta si parerile noastre
Imagine
res
Vizitator
Vizitator

Liderul grupului infractional.(Cazul Mihalcea )

Mesajde katy » 22-Noi-2007, 12:10

Condamnat la 2 ani de puscarie,

Nu i se mai da de urma
Vasilica ICHIM
ichim@gvj.ro

Dupa ce a aflat ca Tribunalul Hunedoara l-a condamnat la doi ani de inchisoare, Cosmin Valeriu-Argeseanu a preferat sa dispara de la domiciliu decat sa raspunda pentru actele sale.
Conform Serviciului de Investigatii Criminale Hunedoara, la data de 11 decembrie 2004, Cosmin a folosit forta pentru a-si regla conturile cu prietenii (va dati si dumneavoastra seama de modul in care functioneaza justitia in Romania, daca infractiunea s-a produs in 11 decembrie 2004 iar condamnarea s-a dat in octombrie 2007!). Pana una alta, Cosmin Valeriu-Argeseanu, de 25 de ani, din Petrosani, recidivist si cu antecedente penale, a fost dat in urmarire generala si in consemn la frontiera. Persoanele care pot furniza informatii de natura sa conduca la depistarea si retinerea urmaritului general sunt rugate sa apeleze numarul unic de urgenta 112 sau sa sesizeze cea mai apropiata unitate de politie.

http://www.gvj.ro/reportaj.htm#2

http://www.gvj.ro/arhiva.htm

katy
Membru
Membru

Mesajde katy » 25-Noi-2007, 01:26

Sik , un om de buna credinta ,de pe un alt forum ,a scris;
Intr-adevar, nimeni nu poate sa schimbe trecutul. In prezent putem totusi sa schimbam ceva: pe noi, astfel incat sa putem crea un viitor mai bun.
Astfel de intamplari se intalnesc peste tot in lume si au fost dintotdeauna. Violenta este un lucru des intalnit, ajungand pana la calificativul de "normal". A nu se confunda termenul "normal" cu "bine".

Stiu ca pare poate deplasat ce voi afirma in continuare, dar este un lucru de care ar trebui tinuta seama: oamenii rai fac rau numai pentru ca noi, "cei buni", ii lasam. Prin asta nu spun ca acestia ar trebui omorati, torturati, persecutati, etc. In fond si la urma urmei si ei sunt tot oameni, si daca noi le-am face lor ceea ce ei ne fac noua ar insemna ca nu suntem cu nimic mai buni ca ei. Un lucru pe care l-am invatat din putina experienta pe care eu o am este ca mereu avem de unde sa alegem. Si daca violenta nu este rezolvarea cea mai buna a lucrurilor, atunci trebuie sa gasim si cealalta varianta de rezolvare.

Este o expresie care spune sa te impotrivesti focului cu apa. Fiecare intelege ce vrea din acest lucru. Ideea este de fapt (dupa parerea mea) ca nu trebuie sa te impotrivesti focului tot cu foc, si mai ales ideea este ca terbuie totusi sa te impotrivesti cumva (atunci cad situatia o cere). In Biblie se spune ca atunci cand cineva iti da o palma sa intorci obrazul celalalt. Acum depinde de cine iti da palma, cu ce scop si ce reprezinta palma de fapt, pentru ca expresia nu trebuie luata exact asa cum este scrisa; ea reprezinta un simbol. Poti intorce obrazul in virtutea inertiei, ca sa pleci, ca sa arati ca esti supus, in semn de respect sau ca sa pregatesti un "contraatac". In orice caz, ideea e sa preintampini cea de-a doua palma.

Dreptate nu este in lume. Ea trebuie facuta. Iar faptul ca institutiile responsabile de acest lucru nu isi fac datoria ar trebui sa ne faca sa gandim mai bine la ceea ce trebuie facut de catre noi. Repet: nu inseamna ca trebuie sa luam parul si sa dam in cap tuturor celor care savarsesc nedreptati. In primul rand trebuie sa luam ATITUDINE. Ceea ce nu o prea facem. Cu oamenii putem sa ne descurcam si noi. De ce sa ne rugam lui Dumnezeu sa ne scape de un om cand putem sa ne scapam singuri ? Avem o gramada de lucruri cu care ne confruntam si impotriva lor nu avem chiar nimic ce sa facem. Atunci ar fi momentul sa ne rugam.

Ceea ce este de admirat la oamenii "rai" este faptul ca sunt uniti. Ceea ce este de condamnat la oamenii "buni" este ca nu sunt uniti. De aceea cei "rai" se impun in fata celor "buni". Pentru ca ii "ataca" pe rand. Ies din aceasta discutie oamenii bolnavi psihic, betivanii si drogatii. Astia actioneaza fara sa gandeasca. Un om nebun e in stare sa atace 100 de persoane.

Eu, sincer, nu stiu ce sfat i-as putea da doamnei Catalina. Insa am o oarecare idee despre ce ar trebui sa facem noi, oamenii, pentru a putea preintampina astfel de evenimente.''

-------------

Chiar si cu ochii larg deschisi nu pot sa vad nimic. '''

Cu privire la cele scrise de Sik am scris mesajul de mai jos .
Cata dreptate ai Sik !
Oamenii buni nu sunt uniti ,pe cand oamenii rai sunt uniti in tot ceea ce fac.
Sik ,oamenii rai sunt usor de gasit, in schimb oameni buni se gasesc foarte greu.
In decursul acestor trei ani de zile ,eu i-am rugat pe multi oamenii care au fost la locul faptei ,in seara de 11-12-2004 , sa declare adevarul ,in fata oamenilor legii.
Foarte greu am reusit sa-i conving pe cativa sa declare adevarul .
Toti martorii oculari au cautat sa nu se implice in acest caz , de frica celor trei infractori , care sunt foarte periculosi , iar alti de frica relatiilor pe care le are socrul liderului grupului infractional ,in politie si in justitie .
Am sa va povestesc la timpul potrivit ce s-a intamplat cu doi martori ai familiei Mihalcea , in faza de apel a acestui caz.
O sa ramaneti uimiti cata rautate exista in unii oamenii ,care spun ca au credinta in Dumnezeu .
Coruptia din aceasta tara mi-a distrus sanatatea si familia ,in acesti trei ani de zile, de nopti nedormite ,de griji si de frica infractorului Argeseanu ,care nu inceta sa imi hartuiasca fiul ,fizic si verbal .
Am cerut ajutorul tuturor institutiilor superioare ale statului roman ,dar nimanui nu i-a pasat de noi .
Stim de ce nimeni nu a dorit sa ne ajute .
Sunt prea multe persoane importante din politie si din justitie implicate in acest caz .
Nu toti cei implicati au savarsit fapte ilegale pentru a le apara interesele celor trei infractori ,care
ne-au atacat si ne-au batut degeaba pe strada ,fara a ne cunoaste si fara a-i provoca in vreun fel .
Cei mai multi oamenii ai legii le-au aparat reputatia colegilor sai de breasla ,astfel acoperandu-le si ilegalitatile infractorilor si ale martorilor lor mincinosi .
Ce ''reglare de conturi ''avea Argeseanu cu fiul meu ,cu mine sau cu sotul meu , daca nu am avut niciodata vreo relatie cu acesta ?
Chestia cu ''reglarea de conturi '' apartine ziarului ''Gazeta Vaii Jiului ''sau Politiei Petrosani .
Nu ma bucur pentru ca acest infractor a ajuns sa fie urmarit general.
Are familie si copii ,si ar trebui sa isi bage mintile in cap si sa o ia pe calea cea buna , nu sa continue seria de infractiuni .
Eu i-am dat posibilitatea lui Argeseanu de a spune adevarul ,in fata instantei Curti de Apel Alba Iulia , dar acesta nu a vrut sa declare adevarul .
Dimpotriva , a mai angajat doi martori sa minta pentru el si pt procurorul Nicodim Ioan , cel care a anchetatt cazul nostru .
Am fost acuzata de unii oamenii ca familia mea si fiul meu este vinovata pentru ceea ce ni s-a intamplat , dar oamenii care ne-au acuzat , sunt sigura ca nu au citit povestea noastra , ci au tras o concluzie gresita , citind un mesaj ,asa in trecere .
Oameni buni , stati putin si ganditi-va , inainte de a lovi un om aflat la necaz . Informati-va inainte de face un astfel de lucruri rele .
Am o intrebare de pus celor care au facut astfel de lucruri rele .
Daca fiul meu ,eu sau sotul meu eram vinovati , pentru ce a mai trebuit ca oamenii legii sa masluiasca si sa falsifice nenumarate documente din dosarele noastre ?
Pe forumul ''Gazeta Vaii Jiului'' veti gasi detalii despre documentele afisate pe forumul ''aparati drepturile ''.
Va rog, oameni buni sa cititi cu atentie ceea ce am scris despre fiecare document, in parte si o sa constatati ca nu am mintit niciodata cu absolut nimic cand am afirmat ceva .
( AM MAI ADAUGAT SI ALTE ILEGALITATI ALE OAMENILOR LEGII , PE CARE LE-AM DESCOPERTIT , ODATA CE AM INTRAT IN POSESIA DOCUMENTELOR DIN DOSAR.)

http://forum.gvj.ro/viewtopic.php?t=349

http://forum.gvj.ro/viewtopic.php?t=348

http://pic6.piczo.com/aparat idrepturile/?g=22476592&vsrc=preview
katy
Membru
Membru

Ziarul ''Justitiarul''=ADEVARI si DREP[TATE

Mesajde katy » 27-Noi-2007, 14:34

Implicarea ziarului “Justitiarul”,prin dl. director general Marius Albin Marinescu si d-na reporter de investigatii Liliana Delia Morariu in deslusirea cazului Mihalcea dovedeste ca in Romania inca mai exista oameni adevarati care nu se pierd cu firea in fata celor ce incearca sa ascunda adevarul.
Meritul conducerii acestui ziar este cu atat mai mare cu cat cazul in care familia mea a fost nevoita sa lupte cu un sistem mafiot timp de 3 ani si jumatate, nu a fost deloc usor, multi indoindu-se de credibilitatea noastra in ciuda dovezilor evidente pe care le-am adus pe tot parcursul acestor ani in fata tuturor autoritatilor implicate in acest caz despre nevinovatia noastra .
Interesele meschine ale unor oameni ce au incercat sa musamalizeze adevarul si sa ne gaseasca pe noi vinovati,pentru a acoperi o “retea” de infractori a lumii interlope in care aceste figuri oficiale isi au “cota” lor de participare ,au facut ca adevarul sa iasa mai greu la iveala .Un caz ca al familiei mele, de altfel simplu de rezolvat prin prisma dovezilor ce noi le detinem, a fost facut complicat si taraganat de adevaratii infractori pentru a ne inchide gura si a suporta consecintele desi noi eram victimele.
S-a dovedit ca, chiar daca adevarul umbla cu capul spart, el tot iese la lumina, prin oameni sinceri si corecti , precum sunt cei de la “Justitiarul”care au curajul sa lupte cu un sistem atat de corupt precum este cel din Romania ,nefiindu-le teama de presiunile ce pot fi facute asupra lor din partea celor ce speram noi, (cat de curand justitia sa-si spuna cuvantul), sa plateasca pentru nedreptatile ce ni le-au facut.
Familia mea tine sa multumeasca tuturor celor de la ziarul “Justitiarul” pentru onestitatea cu care au cercetat toate documentele ce le-am pus la dispozitie ,dovedind profesionalism in ceea ce se numeste presa, dar mai ales merita toata admiratia pentru moralitatea lor, dand un semnal tuturor celor care au trecut sau trec prin situatii asemanatoare cu cazul meu, ca exista speranta, ca exista adevarati luptatori pentru adevar si dreptate, chiar daca in Romania sunt atat de putini.
Nu in ultimul rand,vreau sa aduc la cunostiinta tuturor cititorilor sa nimeni din redactia “Justitiarul” nu mi-a cerut bani pentru eforturile ce s-au depus din partea dumnealor in a investiga, sau a-mi publica cazul.
Familia Mihalcea multumeste pe aceasta cale intregii redactii si in special d-lui director general Marius Albin Marinescu si d-nei reporter de investigatii Liliana Delia Morariu , care au dovedit ca iubesc adevarul si dreptatea, fara sa acestia sa aibe vreun interes material. Cine vrea sa se convinga de cele scrise de mine sa apeleze la “Justitiarul” si va vedea ca insasi titulatura nu e intamplatoare, ci exprima realitatea si adevarul unei stari de fapt a ceea ce se petrece in sanul acestei publicatii .

http://www.justitiarul.ro/index.php?opt ... &Itemid=26
katy
Membru
Membru

1 Decembrie

Mesajde katy » 30-Noi-2007, 22:25

''Nu exista probleme pe care, impreuna, sa nu le putem depasi, sperante pe care, impreuna, sa nu le putem realiza. La multi ani, Romania! La multi ani, romani", si-a incheiat presedintele Romaniei discursul mobilizator catre romani.''

Problema cu care se confrunta familia mea este o problema foarte grava de CORUPTIE , pe care nu o putem rezolva , fara ajutorul romanilor de buna credinta, fara ajutorul institutiilor superioare ale statului roman si fara ajutorul presedintelui Romaniei ,Traian Basescu , care mi-a promis in data de 18-05-200 7 ca va face interventiile legale in cazul nostru .

Fri, 18 May 2007 21:30:00 +0300 (EEST)
Subject: Re: Avem nevoie de ajutor , dle presedinte ( Cazul Mihalcea )
From: traianbasescu@presidency.ro Add to Address Book Add Mobile Alert
To: "mihalcea catalina" <katy_beauty_style>

Buna seara doamna Mihalcea,

Va asigur ca voi face din nou interventiile legale in cazul
dumneavoastra.
Politia si justitia trebuie sa scoata la lumina adevarul.
La revedere,

AVEM NEVOIE DE ADEVAR SI DE DREPTATE , pentru ca familia mea a ajuns in pragul disperari si al neputintei , in fata atator persoane corupte , din politie si din justitie .
Romani , credeti ca este o placere pentru mine sa imi fac public pe internet problemele cu care se confrunta familia mea ?
Nu ! Este cel mai umilitor lucru pe care l-am facut vreodata in viata mea .
Am ajuns sa cersesc autoritatilor statului roman si romanilor sa ia atitudine fata de ilegalitatile ce ni se fac, in continuare ,de catre oamenii legii ,care au cercetat si cerceteaza cazul nostru .
Stiu ca in aceasta tara se intampla multe nedreptati si ca exista multa coruptie, ca doar citesc zilnic ziarele online .
Poate ca vom schimba ceva , in aceasta tara , daca vom incepe si noi , oamenii simpli sa ne strigam nedreptatile si durerile in fata autoritatilor statului roman .
Am ales acest mod de a lupta impotriva coruptiei , pentru ca alta cale de a face public acest caz , nu mi s-a deschis , cu toate ca am cerut ajutorul unor mari ziare si unor mari televiziuni din aceasta tara .
Cum sa se schimbe ceva in aceasta tara , cand un om de rand , care nu are bani si relatii este botjocorit si umilit in cele mai crude moduri , fara a fi vinovat de vreo fapta ilegala sau de alta natura .
De ce sa imi fie frica sa spun adevarul ?
Mi-a ajuns cutitul la os !
Am trei ani de zile , de cand nu mi-am mai permis sa imi cumpar medicamentele pentru bolile pe care le am . Boli care mi s-au agravat din acest motiv .
Dar cui ii pasa ?
Politistilor care au inceput masluirea dosarului nostru ?
Celor 4 avocati , care ne-au saracit de bani ?
Judecatorilor si procurorilor care au judecat acest caz ?
Nimanui nu i-a pasat de viata mea , a fiului meu si a sotului meu , care sufera de 5 boli cronice .
Stresul si bolile de care suferim ,eu si sotul meu , ne poate curma viata , in orice clipa ,in lipsa tratamentului adevcat .
Zilnic ma rog lui Dumnezeu sa ne ajute sa scoatem la suprafata adevarul acestui caz si sa ne continuam viata , cu bucuriile si cu tristetile ei .
Sa fiu bucuroasa ca maine este ziua Romaniei ?
Am de ce sa fiu bucuroasa ca sunt roman ?
Acestea doua articole din Constitutia Romaniei au fost incalcate familiei mele , in mod repetat , de catre oamenii legii .

Dreptul la viaţă şi la integritate fizică şi psihică ARTICOLUL 22
(1) Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate.
(2) Nimeni nu poate fi supus torturii şi nici unui fel de pedeapsă sau de tratament inuman ori degradant
.
(3) Pedeapsa cu moartea este interzisă.

Dreptul la apărare ARTICOLUL 24
(1) Dreptul la apărare este garantat.
(2) În tot cursul procesului, părţile au dreptul să fie asistate de un avocat, ales sau numit din oficiu.

katy
Membru
Membru

Strigăt de disperare

Mesajde katy » 10-Dec-2007, 01:20

După cum cred că aţi constatat de acest caz a luat la cunostinţa şi preşedintele României ,Traian Băsescu .
I-am trimis nenumărate petiţii ,în care îl rugam să trimită în Petroşani pe cineva competent ,pt a cerceta acest caz grav de corupţie .
Până in prezent nimeni nu a dorit să cerceteze acest caz ,cu interes şi conform legii , fapt pt care se prelungeşte coşmarul nostru .
Ne-au distrus familia oamenii legii corupţi , acum vor să ne bage şi în pământ nevinovaţi.
Am scris în mesajele anterioare că eu şi soţul meu suntem cardiaci şi datorită acestor boli eu mă simt tare rău .
Nu îmi plâng de milă, strig de disperarea şi de neputinţa în faţa atâtor corupţi .
Prea multe persoane cu funcţii mari s-au implicat în acest caz , incât mulţi oameni tind să creadă că eu fac nişte afirmaţii nefondate .
Cum aş fi probat eu cele scrise de mine , dacă dl Valter Cojman nu îmi poşta dovezile pe forumul ''aparaţi drepturile''? http://pic6.piczo.com/aparatidrepturile ... rc=preview
Cu ajutorul acestui om curajos am reuşit să arăt românilor din această ţară că ceea ce afirm eu , este 100% ADEVARAT .
Eu , niciodată nu voi afirma ceva , dacă nu am dovezi , care să ateste că ceea ce afirm eu este ADEVARAT .
O singură minciună ar distruge tot . Nu credeti ?
De mult timp am ales calea lui Dumnezeu , pentru că numai El a fost si este lângă familia mea în toţi aceşti ani de lacrimi şi de suferinţă .
Manuela , după cum vezi cazul tău se aseamană puţin cu al meu . Citeste , te rog , povestea familiei mele , pt aţi lua unele măsuri de precauţie , ca să nu paţeşti şi tu ceea ce a paţit şi păţeşte familia mea .
Indrăzneşte şi tu şi scrieţi povestea pe forumul DGA , poate că pe tine te poate ajuta ofiţerii DGA.
http://forum.mai-dga.ro/viewforum.php?f ... b51481d64e
Din ianuarie 2008 va incepe procesul martorilor mincinoşi si cel al poliţiştilor corupţi . Vom porni pe al patrulea an de luptă împotriva infractorilor si al persoanelor corupte . Doi dintre martorii mincinoşi sunt de fapt complicii lui Argeşeanu , liderul grupului infracţional , care ne-au atacat si ne-au batut pe toţi membrii familiei Mihalcea , fără a ne cunoaşte si fără a-i provoca in vreun fel .
Greu de crezut , dar este foarte adevarat . Când infractorii sunt beţi , drogaţii si cu chef de scandal , nu mai ţin cont că victima este o femeie , că nu o cunoaşte , pur şi simplu devine victima lor, numai pt că vor ei să se distreze .
Numai cănd mă gandesc la aceste doua procese mă apucă frica , ca nu cumva să intâmpinăm ceea ce am intâmpinat până acum .
Chiar nimănui din această ţară nu-i pasă de o familie de oameni simpli , care a ajuns să fie batjocorită, escrocată şi umilită in cel mai crud mod, făra a fi vinovată de fapta pt care fiul lor a fost condamnat pe nedrept la inchisoare ?
Am indrăznit sa mă înregistrez pe forumul DGA , în speranţa că voi primi ajutor de la ofiţerii DGA , dacă voi scrie povestea noastră pe acest forum , care este destinat corupţiei din MIRA .
M-am inşelat amarnic , mesajele mele , scrise plângând , au tratate cu indiferenţă de ofiţerii DGA.
Am scris zeci de mesaje plângând , fapt pt care am făcut nenumarate greşeli de scriere , care au stârnit râsul unora şi pt care am fost criticată şi batjocorită de unii oameni răi ,care nu au văzut esenţa acestui caz , ci numai ceea ce au vrut ei sa vadă.
Nu doresc nici unui român de bună credinţă să treacă prin ceea ce a trecut si trece familia mea .
katy
Membru
Membru

Marţi, 4 Decembrie 2007

Mesajde katy » 19-Dec-2007, 13:58

9 Decembrie – Ziua Mondială de Luptă împotriva corupţiei

http://www.mai-dga.ro/index.php?i=441&t=210&l=ro
katy
Membru
Membru

Credinţa ,adevăr şi dreptate

Mesajde katy » 22-Dec-2007, 14:28

Fie ca luminatul praznic al Naşterii Domnului şi Mântuitorului nostru Iisus Hristos să ne aduca în casă şi în viaţa bucurii, împliniri, sănătate, tot ce este mai bine pentru familiile noastre, pentru prietenii şi cunoscuţii , dar şi pentru duşmanii noştri. Pruncul Sfânt născut în Betleem este exemplul suprem al iubirii , al mântuirii şi al curăţirii noastre de păcate , iar noi suntem datori să fim mai buni, mai blânzi şi mai smeriţi. Dumnezeu să ne ajute tuturor să fim BUNI CREŞTINI, oameni adevaraţi, gata oricând să fim alături celor aflaţi în suferinţă. Anul Nou să fie inceputul unei vieţi duse în dragoste şi toleranţă, şi să-l rugăm pe Dumnezeu să ne călauzească paşii pe calea înfăptuirii binelui, pentru a ajunge la mântuire.

CRĂCIUN FERICIT ŞI LA MULŢI ANI !
katy
Membru
Membru

Marturia mincinoasa

Mesajde katy » 13-Ian-2008, 19:35

‘’ADEVARUL este o flacara atat de luminoasa incat multi oameni nu-i pot suporta lumina. Unii inchid ochii ca sa nu-l vada, iar altii fug ca sa nu fie arsi. ‘’
Geothe

Cosmarul familiei Mihalcea continua si in anul 2008. Noi , familia Mihalcea inca mai speram ca justitia romana va incepe sa pretuiasca ADEVARUL si sa pedepseasca minciuna si pe cei care savarsesc cu adevarat infractiuni . Ce rau a facut minciuna familiei mele ?
Minciuna infractorilor , a martorilor mincinosi si a oamenilor legii a adus familiei mele multe pierderi de bunuri , multa întristare, ruşine, umilinţă, supărare si de asemeni multa nefericire . In data de 10 -01-2008 a avut loc prima sedinta de judecata a dosarului 6941/278/2007 ,dosarul martorilor mincinosi din cazul Mihalcea . Dintre cei 6 martori acuzati de marturie mincinoasa , prezenti la aceasta sedinta de judecata au fost ;

- ‘’Martorul ‘’Geonea Robert Gheorghita (zis Robotu) complicele lui Argeseanu la agresarea fizica si verbala a familiei Mihalcea , in seara de 11-12-2004. De ce acest infractor recidivist a ajuns sa aiba calitate de martor si nu de invinuit , asta numai politia si justitia stie sa raspunda , pt ca familiei Mihalcea nu i s-a comunicat pana-n prezent nimic oficial ,referitor la acest aspect. In calitate de martor a fost audiat si fratele sau, Geonea Laurentiu Daniel . Ilegalitatile si musamalizarea acestui caz au inceput inca din faza de urmarire penala , datorita necinstei politistilor care au cercetat( masluit ) acest caz si a procurorului Nicodim ,care a continuat opera politistilor de distrugere a familiei Mihalcea .

- Baltag Marius ,prima victima a lui Argeseanu din seara de 11-12-2004 , pe care Argeseanu l-a agresat fizic pt ca nu i-a dat tigari si telefonul mobil. Acest fapt mi-a fost adus la cunostinta de catre martorul Tranca Daniel . Martorul Baltag Marius despre care am scris in mesajele anterioare, ca a fost audiat de catre instanta C A Alba Iulia in data de 27-06-2006 ,fara ca avocatii familiei Mihalcea sa fie prezenti la aceasta sedinta de judecata , dar in loc aceasta declaratie sa fie anulata , in data de 3 -10-2006 lui Baltag Marius i s-a luat un supliment de declaratie la aceasta declaratiae data ilegal in data de 27-06-2006, astfel instanta de judecata i-a incalcat intentionat dreptul la aparare lui Mihalcea Andrei . Acest martor nu a fost la locul faptei, fapt declarat de toate partile implicate in proces, dar care a fost angajat de Argeseanu sa minta in asa mod incat declaratia sa sa fie putin asemanatoare cu cele consemnate in declaratia lui Budala Luminita si in rechizitoriu de catre procurorul Nicodim Ioan ,care a efectuat urmarirea penala.

- Tranca Daniel , martorul care A VAZUT tot ce a facut Argeseanu si fratii Geonea dupa plecarea familiei Mihalcea la domiciliul la care acestia locuiesc . Martorul Tranca a fost de fata cand Argeseanu l- a agresat pe Baltag Marius si pe cea de-a cincea victima din seara de 11-12-2004, dupa ce familia Mihalcea a parasit zona in care a avut loc conflictul cu cei trei agresori . Martor la una din din discutiile mele avute pe aceasta tema cu Tranca Daniel este martorul Paval Bogdan , care a auzit cand Tranca Daniel mi-a spus ca el A VAZUT cand Argeseanu ,perfect constient , a fugit dupa Buzea Manuel pt a-l bat, pt ca i- luat bata lui Geonea si i-a dat-o fiului meu ,Mihalcea Andrei,pt a se apara . Tranca a mai spus ca a vazut si cand Argeseanu a cazut in cap , ‘’urat rau ‘’ ,lovindu-se cu capul de beton . De asemeni a vazut si patrula politiei care a trecut pe langa cei trei infractori , cand acestia faceau galagie ,iar oamenii legii nu le-au cerut nicio explicatie cu privire la ceea ce faceau . Imediat dupa plecarea politiei (dupa spusele martorului Tranca) , Argeseanu , sfatuit de fratii Geonea A MIMAT O CRIZA DE EPILEPSIE , boala pe care o are de mi copil si de care se foloseste pentru a poza in victima , cand se afla in vreun necaz. Toate aceste fapte le pot proba prin mai multe inregistrari audio , ale martorilor , Tranca si Paval . Doua probe audio ,transcrise , ale unor discutii avute fata-n fata cu martorul Tranca si cu martorul Elsasser Paul , avocatul nostru actual ,Ana Suciu Mocanu , le- depus ca proba in instanta . NU SUNT INTERCEPTARI TELEFONICE si pot fi verificate prin audierea martorilor si expertizarea lor de catre un expert , conform art 91 ind 6 ,Cpp. Inregistrarile au fost efectuate de subsemnata Mihalcea Catalina cu un reportofon, fara stirea persoanelor in cauza . Cum am putut sa demonstram judecatorilor ca noi , familia Mihalcea spunem adevarul, daca probele noastre au fost respinse chiar de dansii intr-un mod necinstit ? In incheierea de sedinta din 14-11-2006 (dosarul 928/57/2006) s-a consemnat ca probele noastre audio , transcrise , sunt interceptari telefonice . Iar la dosarul 1659/57/2006 ( dosarul procurorului ) a fost depuse ca proba , inscrisuri si doua inregistrari audio ,transcrise , dar in sentinta din 3-10-2006 s-a consemnat ca au fost depuse la dosar ,doar inscrisuri . De ce nu s-a dorit de catre instanta de judecata a C A Alba sa fie consemnat in sentinta ca si doua inregistrari audio au fost depuse ca proba la dosarul 1659/57/2006 ? De ce se ascunde adevarul acestui caz ? Avocatul Filipescu Ioan Corneliu si avocatul Bleahu Victor sunt martori la faptul ca martorul Elsasser Paul a mintit instanta, cand a fost audiat . Pe martorul Elsasser chiar dl avocat Filipescu l-a audiat in biroul dansului , unde Elsasser a povestit tot ce a vazut in seara de 11-12-2004 ,in jurul orei 21.000 , iar in acea zi de 3-10-2006 a mintit instanta ca nu vazut nimic important pt caz . A declarat ca a vazut niste persoane care se bateau . De ce a mintit martorii propusi de noi ,Elsasser Paul si Tranca Daniel ?
Ce a discutat Elsasser cu avocatul Filipescu pe holul Curti de Apel , in timp ce noi ,familia Mihalcea ne aflam in sala de judecata ?
‘’Ce l-a sfatuit ‘’ acest avocat pe Elsasser sa declare de nu a mai vrut acesta sa declare adevarul ? Eu l-am intrebat pe martorul Elsasser de ce a iesit afara din sala de judecata imediat ce a iesit pe hol avocatul Filipescu ? Si de asemeni l-am intrebat ,ce a discutat cu avocatul Filipescu ? Elsasser mi-a spus ca avocatul Filipescu l-a sfatuit sa declare in fata instantei ce vrea . (’’ Spui ce vrei !’’ ) In 5-8 minute nu cred ca doar atat l-a sfatuit avocatul Filipescu pe martorul Elasser ! Elsasser Paul mi-a zis ;’’Ce avocat este asta ,daca nu imi spune nimic ?! De nu ma sfatuieste nimic ? ! In schimb avocatul Filipescu a stiut cum sa-l sfatuiasca pe Elsasser ,intr-un mod subtil ,dupa terminarea sedintei de judecata , ca daca vrea poate sa vina la urmatoarea sedinta sa declare ce a omis constient sa declare in acea sedinta . Sa aduca un supliment de declaratie , ca instanta oricum nu-l va mai cita in scris . Elsasser Paul a inteles mesajul si nu a mai dorit sa vina la urmatoarea sedinta de judecata, motivand ca a fost amenintat de ‘’doi tipi mari si negri ‘’,care i-au zis ;’’ Mai nea ---- ai grija ca ai familie si copii !’ .
Instanta l-a strigat pe martorul Elasser la urmatoare sedinta ,dar nu i-a trimis o citatie ,asa cum intuise avocatul Filipescu ca se va intampla. Cine nu crede ca eu spun ADEVARUL cu privire la cele povestite de mine ii dau id-ul meu pt a-i demonstra ca nu mint cu absolut nimic .
lyly_april

PS . Procesul politistior corupti inca nu a inceput ,deocamdata ,deoarece dosarul 928/57/2006 nu a fost trimis de catre ICCJ la CA Alba , pentru ca instanta de judecata sa ia la cunostinta, inca odata ,de toate neregulile din dosar savarsite de catre politistii , Todor Vasile si Ernest Balint .
katy
Membru
Membru

''Valea plangerii ''

Mesajde katy » 14-Ian-2008, 14:04

Dupa ce veti lua la cunostinta de cele scrise in acest articol , va veti da seama cum cerceteaza procurorul Nicodim Ioan un caz penal . (Procurorul care a cercetat si cazul Mihalcea )
Am fost criticata de multe ori , de foarte multe persoane juridice , ca am adus acuzatii nefondate acestui procuror necinstit , dar nimeni nu a dorit sa-l cerceteze pe acest procuror care nu isi exercita atributiile de serviciu ,conform legii .
Inca odata va demonstrez ca adevaratii infractorii sunt protejati chiar de oamenii legii .

http://www.gvj.ro/reportaj.htm#2

Nr. 1461 • Duminica • 14 ianuarie 2007 • Fabricat 100% in Valea Jiului • Cotidian de opinii, informatii si reportaje

Am trait sa o vedem si p-asta:

Anchetata pentru omor in stare de libertate

Vasilica ICHIM
ichim@gvj.ro

Injunghiat in zona inimii

In urma cu cateva zile, cotidianul nostru prezenta cazul unui omor deosebit de grav. Cauza lui, conform cercetarilor preliminare ale politistilor lupeneni, era televizorul. "Am fost sesizati in jurul orei 4:00 de catre o vecina care ne-a spus doar ca este cineva injunghiat. Nu ne-a spus cine pe cine a injunghiat. Ne-am deplasat la fata locului impreuna cu un echipaj al ambulantei si am constat ca persoana in cauza decedase. Am chemat procuratura, in speta pe procurorul Ioan Nicodim si am izolat perimetrul in care avusese loc incidentul. Din primele cercetari am aflat ca cei doi erau casatoriti de 20 de ani, el era pensionar - lucrase la mina, ea era casnica si erau cunoscuti de catre vecini ca avand probleme cu bautura. Nu era prima data cand cei doi facusera scandal. Dupa cate am inteles noi, cearta dintre ei a pornit datorita televizorului. Amandoi consumasera alcool. El se uita la televizor, ea i-a spus sa il opreasca. A izbucnit cearta, el a lovit-o iar ea a luat cutitul de bucatarie si l-a injunghiat in zona inimii. Cand am ajuns noi, in apartament era plin de sange iar ea era in stare de soc. Nu are dosar penal, dar pentru fapta ei ar putea face intre 10 si 20 de ani de inchisoare", declara comandantul Politiei Lupeni, Romeo Amuraritei .
----------------------------------------

http://www.gvj.ro/eveniment.htm

Nr. 1461 • Duminica • 14 ianuarie 2007 • Fabricat 100% in Valea Jiului • Cotidian de opinii, informatii si reportaje

Zeci de microbuze vandalizate in timp ce politistii stau prin birturi

Mai multe microbuze apartinand firmelor de transport ZMK si Minibus au fost vandalizate de catre autori necunoscuti.
Unii proprietari de microbuze, care au dorit sa-si pastreze identitatea, declara ca politia "e cam degeaba" prin Petrosani, iar patrulele sunt inexistente.
Totodata, proprietarii au impresia ca politistii stiu cine sunt faptasii, dar o dau cotita din motive numai de ei stiute.

Anamaria NEDELCOFF
nedelcoff@gvj.ro

CAM ASA MERG LUCRURILE IN ACEASTA ZONA !

katy
Membru
Membru

Vrem aflarea adevarului si dreptate

Mesajde katy » 17-Ian-2008, 15:03

''Daca ti la adevar cu o darzenie de neclintit mai devreme sau mai tarziu dusmani tai vor fi invinsi . ‘’ STENDHAL

De ce oare nu reusim , in aceasta tara , sa scoatem ADEVARUL cazului Mihalcea la suprafata? Pentru ca suntem oameni de rand si nu reprezentam nici un interes pentru aceasta societate ?
Am mai spus si repet ,AM SPUS ADEVARUL 100%, cu privire la tot ce s-a intamplat in seara de 11-12-2004 si cu privire la tot ce se intampla in cazul Mihalcea !
Am fost nevoita si fortata de imprejurari sa fac pe detectivul pt. a strange probe utile si concludente ,care sa demonstreze justitiei romane ca acest caz a fost masluit inca din faza de urmarire penala . Am prezentat o parte din aceste probe judecatorilor , dar aceste probe au fost tratate cu dezinteres , deoarece scoteau la iveala infractiunile celor care ne-au batut pe strada ,asa din senin ,si ilegalitatile celor care ne-au anchetat si judecat cazul .
In data de 23-08-2007 avocatul nostru ,Ana Suciu Mocanu ,a depus o cerere la Parchetul de pe langa judecatoria Petrosani . (Cererea este postata pe site-ul ‘’APARATI DREPTURILE.'')
http://pic6.piczo.com/aparatidrepturile ... rc=preview
Aceasta cerere a fost respinsa ca fiind nefondata de catre Parchetul de pe langa judecatoria Petrosani .
Cand un om nu minte accepta orice test ,care poate fi un indiciu , in aflarea adevarului unui caz, dar unii oameni ai legii nu apreciaza acest fapt , laudabil si totodata si legal .
Martora ,Budala Luminita , care este martorul de baza a lui Argeseanu Valeriu ,in proces , este o femeie lipsita de scrupule , o mincinoasa si pe deasupra si bolnava psihic .
V-am adus la cunostinta faptul ca in cartier lui Budala Luminita i se mai spune ,’’lili nebuna ‘’.
Oare de ce ?
Daca in faza de urmarire penala cercetarea acestui caz decurgea conform Cpp , nu se ajunge cu acest caz in aceasta situatie dificila .
Cum se face ca Budala Luminita a fost audiata de procurorul Nicodim Ioan in data de 9-03-200 7, de la ora 10,50 pana la ora 11,05 , cand noi familia Mihalcea , la acea ora, eram prezenti la parchet , iar Mihalcea Andrei se afla in biroul procurorului Nicodim Ioan ,scriindu-si olograf declaratia , asistat si de avocata Cosma Sonia ,care l-a lasat pe procurorul Nicodim Ioan sa ne incalce nenumarate drepturi prevazute in Cpp ?
Argeseanu Valeriu – 10,10-10,40
Mihalcea Andrei 10,30-11,00
Budala Luminita -10,50-11,05.
Noi ,familia Mihalcea am aflat ca Budala Luminita are calitate de martor in cazul nostru tocmai in fata instantei de judecata a Tribunalului Hunedoara, cand aceasta a fost audiata de judecatorul Gherman Calin.
Nimeni din partile implicate in proces nu a vazut-o pe aceasta femeie la locul faptei , doar procurorul Nicodim Ioan a vazut-o ,care i-a si scris olograf declaratia acestei martore .
(Declaratia este afisata pe site-ul ‘’ APARATI DREPTURILE ‘’ http://pic6.piczo.com/aparatidrepturile ... rc=preview

In data de 4-09-2007, sotul meu ,Mihalcea Olavi, insotit de d-na avocat Ana Suciu Mocanu s-au prezentat la Comisariatul Societatii Civile pentru a le cere ajutorul ,crezand ca aceasta organizatie lupta ‘’pentru descoperirea adevarului , monitorizarea abuzurilor si impotriva actiunilor tendentioase ce sunt menite adesea sa ne descrediteze imaginea pe care o avem in societate.''
http://www.comisariat.ro/
Cum a decurs intrevederea sotului meu si ale avocatei noastre actuale , Ana Mocanu Suciu ,cu d-nii avocati de la CSC veti afla citind email-ul integral adresat Comisariatului Societatii Civile de catre Mihalcea Olavi, la care nu am primit raspuns nici pana-n ziua de azi .
Despre aceasta intrevedere a scris si d-na reporter de investigatii ,Liliana Delia Morariu , intr-unul din articolele scrise de dansa la ziarul ‘’ JUSTITIARUL'‘, in ultima editie a acestui ziar.)
http://www.justitiarul.ro/index.php?opt ... &Itemid=26
De asemeni veti lua la cunostinta si cum ne-a ‘’ajutat’’ aceasta organizatie .

''Domnule comisar general Ioan Grigore Prodan

Ma numesc Mihalcea Olavi si locuiesc in Petrosani , str Aviatorilor , Bl 66/25 sc2 , et 3, judetul Hunedoara .
In data de 04-09-2007 am fost impreuna cu d-na avocat Ana Suciu Mocanu la sediul Comisariatului Societatii Civile , unde am discutat cu dumnevoastra cazul nostru si al fiului nostru , Mihalcea Andrei .
Era vorba despre un caz penal , in care s-au savarsit nenumarate ilegalitati si fapte de coruptie ,de catre politie , parchet si justitie .
Atunci v-am lasat si o serie de documente si inregistrari audio care dovedesc cele afirmate .
Dumneavoastra mi-ati spus ca pentru a putea sa dati ajutorul trebuie sa va platesc suma de 500 RON (cinci milioane lei ) .
Nu am avut acea suma la mine ,dar am venit a doua zi , (05-09-2007) si am adus suma respectiva .
Pe dumneavoastra nu v-am gasit pentru ca erati plecat la Constanta ,in schimb am vorbit cu dl secretar general Adrian Valeriu Samoil .
Domnului Samoil i-am dat acei bani si in prezenta dansului am complectat o adeziune . In schimbul acelor bani am obtinut doua chitante si promisiunea ca la termenul urmator (14-09-2007) de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, va fi cineva in sala de judecata ,din partea CSC.
La termenul urmator, mentionat , nu a fost nimeni la ICCJ , din partea CSC .
Dupa sedinta de judecata am venit la sediul CSC ,sa vad care a fost motivul pentru care nu a fost nimeni din partea comisariatului .
Nu v-am gasit nici pe dvs si nici pe dl Samoil, in schimb am luat legatura cu dl avocat Bogdan Matei ,caruia i-am mai lasat niste documente doveditoare ale ilegalitatilor savarsite de catre institutiile statului .
La termenl din 14-09-2007, procesul a fost amanat din lipsa de procedura .Termenul urmator a fost dat la data de 24-10-2007.
La discutia avuta cu dl avocat Bogdan Matei , am intrebat de ce nu a fost nimeni din partea CSC ,in sala de judecata , asa cum mi s-a promis .
Dansul mi-a raspuns ca timpul a fost foarte scurt pentru a se pregati o aparare corespunzatoare , dar pana la urmatorul termen este timp destul pentru pregatirea apararii si la acel termen va fi cineva de la CSC , in sala de judecat de la ICCJ.
Pe 24-10-2007s-a judecat procesul fiului meu .
I s-au dat 3 ani cu suspendaere sub supraveghere ,
Supravegherea este pe 6 ani .
NU suntem multumiti de aceasta hotarare a judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie .
Fiul nostru este nevinovat de faptele de care a fost acuzat si condamnat .
Nici pe data de 24-10-2007 ,din partea CSC nu a fost nimeni in sala de judecata .
ACESTA ESTE ADEVARUL si pentru acest ADEVAR vom lupta in continuare .
Vreau sa va intreb , pentru ce mi-ati cerut acei 500 RON ?
Pentru o intrevedere de cateva minute, pe care eu si d-na avocat am avut-o cu dvs in birou ?
Nu credeti ca este cam mult pentru acele cateva minute de discutii ?
Nu suntem bogati , iar acest proces ,care dureaza de aproape 3 ani ne-a sacatuit financiar .
CAND AM APELAT LA CSC, AM FACUT-O PENTRU A NE AJUTA SA SCOATEM ADEVARUL LA IVEALA . ACEST SCOP L-AM AVUT CAND AM APELAT SI LA ALTE ORGANIZATII SI LA INSTITUTIILE ABILITATE ALE STATULUI ROMAN .
Nimeni insa nu ne-a ajutat. Am primit in schimb numai sfaturi , cu privire la faptul ca trebuie sa urmam caile legale prevazut de lege .
In data de 15-11-2007 ,la Curtea de Apel Alba Iulia se va judeca dosarul 1213/57/2007 ,dosarul politistilor corupti , pe care i-am acuzat de abuz in serviciu (art 246 Cp ) pentru ca nu au efectuat nici un fel de cercetari si verificari in acest caz si au masluit acest caz in interesul celor trei infractori , care ne-au batut pe toti membrii familiei Mihalcea ,fara sa aibe vreun motiv anume .
In curand va incepe si procesul martorilor mincinosi din acest caz .
Doi dintre martorii mincinosi sunt chiar complicii liderului grupului infractional , pe care Politia Petrosani si justitia romana nu i-au tras la raspundere pentru vatamarile aduse lui Mihalcea Andrei si subsemnatului .
Iar cu privire la loviturile de bata date intentionat sotiei mele , in cap ,de catre Argeseanu Valeriu , politia si justitia au ascuns acest fapt ,cu toate ca certificatul medico-legal si actele medicale ale sotiei mele atesta ca aceasta a fost lovita in zona temporala stanga , iar datorita acestor loviturii a urmat si urmeaza tratament ,suferind de un sindrom cefalezic .
Tinand cont de cele intamplate familiei mele ,tind sa cred ca in Romania primeaza intereselor celor cu bani si cu relatii , iar ADEVARUL si DREPTATEA nu mai au nici o valoare in aceasta tara .

Cu stima Mihalcea Olavi. ''
katy
Membru
Membru

IJP HD si Cazul Mihalcea

Mesajde katy » 25-Ian-2008, 22:26

Drepturile omului simplu din aceasta tara sunt incalcate la orice pas ,numai pentru simplu fapt ca acesta nu are curajul sa ia o initiativa cu privire la toate nedreptatile care se fac in aceasta tara .
Eu, o femeie simpla ,fara studii superioare , indraznesc sa dezvalui autoritatilor statului roman si romanilor din aceasta tara toate ilegalitatile savarsite de oamenii legii ,in cazul familiei mele .
M-am saturat sa nu mai am ce pune pe masa si ca familia mea sa traiasca in saracie din cauza infractorilor si a oamenilor legii ,care nu au cercetat si judecat acest caz ,legal si cinstit .
M-am saturat sa inghit atata minciuna si nedreptate ,numai pentru simplu fapt ca oamenii legii care au savarsit nenumarate ilegalitati in cazul nostru ,crezand ca familia Mihalcea nu va avea curajul sa lupte impotriva lor , vor sa isi apere scaunul si reputatia .
Nu imi este frica de nimeni si de nimic ,atata timp cat nu mint cu absolut nimic in cele povestite de mine in fata autoritatilor, in presa si pe internet .
S-a intrebat cineva vreodata ce a insemnat pentru mine si pentru familia mea atatia ani de cosmar?
Cui ii pasa de familia mea ?
Numai Dumnezeu stie prin ceea ce trece familia mea de atata amar de timp .
Am pornit pe al patrulea an cu procesele .
Ce vor sa faca cu familia mea ?
Vor sa ajungem cersetori sau in pamant ,fara a fi vinovati de faptele pt care unicul nostru fiu a fost condamnat la inchisoare ?
Cu cate persoane mai trebuie sa ne mai judecam pentru a scoate adevarul acestui caz la suprafata ?
In data de 22-01-2008 am fost anuntati de doi politisti de la Politia Petrosani ,ca in data de 23 -01-2008, la ora 11,00 suntem asteptati la Politia Petrosani , la Biroul de Ordine Publica al d-lui Dragomir , pentru ca dl inspector Vladimirescu de la IJP HD doreste sa ma audieze pe mine si pe sotul meu cu privire la agentul de politie , Ionescu Adrian , politistul care ‘’a cercetat’’ la politie plangerea familiei noastre depusa impotriva martorilor mincinosi din acest caz .
Ne-am prezentat la Politia Petrosani ,la ora 11,00 impreuna cu d-na avocat Ana Suciu Mocanu , avocatul care a dorit sa ne ajute sa scoatem adevarul acestui caz la suprafata .
Dansa locuieste in Sibiu , fapt care a atras atentia oamenilor legii , intrebandu-ne de ce avem avocat din Sibiu si nu din zona in care locuim . Dupa ce am fost tradati si jegmaniti de cei patru avocati ,din aceasta zona , ne-a fost frica sa mai angajam alt avocat tot de aici .
Cunosc multi avocati buni de aici , dar cand in acest caz s-au savarsit atatea ilegalitati , este cam greu pentru un avocat cunoscut pe plan local ,sa lupte impotriva atator persoane necinstite .
Audierea mea si a sotului meu ,la Politia Petrosani , de catre dl inspector Vladimirescu a decurs intr-un mod civilizat , nu ca celelalte audieri , care au avut loc in trecut ,la politie , parchet si in justitie .
Eu i-am povestit d-lui inspector Vladimirescu cum ’’s-a cercetat si judecat ‘’ acest caz de catre oamenii legii . Am cautat sa-i aduc la cunostinta toate ilegalitatile din dosarele noastre ,fara a tine cont ca persoanele care au savarsit aceste ilegalitati sunt persoane cu functii mari ,in politie si in justitie . Dl inspector m-a ascultat foarte atent ,intrebandu-ma din cand in cand anumite lucruri, la care i-am raspuns cu adevarul . Pe dansul l-a interesat, in special , modul in care agentul de politie ,Ionescu Adrian, a efectuat cercetarea plangerii noastre depusa la politie , in 23-03-2007 , impotriva martorilor mincinosi din acest caz .
I-am adus la cunostinta ca acest ag. de politie, Ionescu Adrian ,s-a purtat foarte abuziv si neetic atat cu familia mea , cat si cu unii martori de-ai familiei noastre .
I-am spus ca este un mincinos si ca nu a dorit sa cerceteze cazul , conform legii .
Dl ag, de politie , Ionescu Adrian, a cautat sa ascunda adevarul , pentru a nu aduce prejudicii Politiei Petrosani si celorlalti politistii ,care ‘’au cercetat acest caz ‘’, tinand cont ca pe rol la C A Alba Iulia se afla procesul politistilor corupti ,Balint Ernest si Todor Vasile ,care au masluit dosarul nostru in anii 2004-2005. I-am spus d-lui inspector ca in trecut i-am adus la cunostinta ag. de politie , Ionescu Adrian , ca daca nu va cerceta cinstit si legal acest caz, eu nu ii voi tolera faptele ilegale si ca voi aduce la cunostinta organelor competente tot ceea ce va face necinstit si illegal .
Despre cum ‘’a cercetat ‘’dl ag. de politie, Ionescu Adrian ,plangera noastra ,am scris si pe forumul DGA.
I-am spus d-lui inspector Vladimirescu ca detinem foarte multe probe audio ,(discutii libere , NU interceptari telefonice ) , care dovedesc cum isi exercita atributiile de serviciu oamenii legii, in cazul nostru, si de asemeni cum’’ isi rezolva’’ infractorii problemele . I-am adus la cunostinta d-lui inspector Vladimirescu si faptul ca politistii nu au efectuat niciun fel de cercetari in zona in care a avut loc incidentul in 11-12-2004 ,si ca fotografiile din dosar le-a facut sotul meu , nu politistii de la Politia Petrosani . Ca eu am cercetat acest caz , de parca era de datoria mea sa fac aceste cercetari .
I-am spus d-lui inspector ,ca oamenii legii nu au tinut cont de conditiile care se cer unei legitimi aparari , in cazul fiului meu ,si nici nu au dorit sa ceara parerea unui expert criminalist , pt a se constata daca fiul meu este responsabil de leziunile suferite de infractorul ,Argeseanu Valeriu Cosmin.
I-am spus ca dosarul martorilor mincinosi a fost inaintat catre parchet fara cererea de probatiune , pe care am depus-o in data de 16-06-2007 ,la Politia Petrosani si ca, atunci cand l-am intrebat pe dl ag de politie ,Ionescu ce s-a intamplat cu aceasta cerere , dansul mi-a raspuns de fata cu sotul meu si avocat noastra, ca aceasta cerere a fost clasata din ordinul sefului sau, Mincu .
I-am adus la cunostinta d-lui inspector si faptul ca ag Ionescu fugea de sotul meu ,pt a nu ne aduce la cunostinta cum decurge cercetarea martorilor audiati . Dl Ionescu l-a mintit pe sotul meu spunand ca toti martorii au fost audiati ,fapt care nu este adevarat .
Complicii liderului grupului infractional , fratii Geonea , care au ajuns martorii lui Argeseanu ,in proces , si martora noastra , Jerca Maria Andreea , nu au fost auditi la politie de catre ag Ionescu,desi martora Jerca Maria a fost prezenta alaturi de fiul meu in seara de 11-12-2004 ,de la inceputul incidentului si pana la sfarsit.
Lupta impotriva coruptie din politie si din justitie este foarte costisitoare si foarte dura , iar cand omul simplu din aceasta tara indrazneste sa divulge astfel de fapte , organele competente ale acestui stat , nu prea le dau importanta .
Speram ca dl inspector Vladimirescu de la IJP Hunedoara sa ne ajute sa scoatem adevarul acestui caz la suprafata si cosmarul familiei noastre sa se inchei cat mai repede , inainte ca mie sau sotului meu sa ni se intample ceva ,datorita bolilor cardiace, cronice , de care suferim si care s-au agravat foarte mult .
Eu voi continua sa aduc la cunostinta autoritatilor statului roman ,cat si romanilor din aceasta tara ,cum va decurge cercetarea si judecarea persoanelor care au incalcat legea si care au adus foarte multe prejudicii familiei mele .
katy
Membru
Membru

Cartierul Aeroport din Petrosani

Mesajde katy » 27-Ian-2008, 00:27

Nr. 1472 • sambata • 27 ianuarie 2007 • Fabricat 100% in Valea Jiului • Cotidian de opinii, informatii si reportaje

http://www.gvj.ro/reportaj.htm#3

''L-au prins cu motorul in spate prin Aeroport

Vasilica ICHIM
ichim@gvj.ro

Are 19 ani si-l paste puscaria

Cartierul Aeroport este zona in care se petrec cele mai multe incidente de ordin infractional din Valea Jiului. Una dintre cauze o reprezinta situatia sociala precara a oamenilor de aici, care situatie, coroborata cu lipsa de educatie, transforma zona intr-un real pericol pentru petrosaneni. Cazurile de furturi sau de agresiuni stradale sunt la ordinea zilei. Ultima isprava de acest gen s-a petrecut in noaptea de 22 spre 23 ianuarie, cand Valentin C. s-a gandit sa fure (atentie!) motorul unui autoturism. Tanarul are doar 19 ani, este din Petrosani si nu are nicio ocupatie (are insa antecedente penale). A fost prins in flagrant imediat dupa ce a furat motorul unui autoturism Dacia 1310, proprietate a lui Alexandru C., de 43 ani, din Petrosani. Fapta s-a petrecut pe strada Aviatorilor din Petrosani, suspectul fiind surprins de o patrula de ordine publica in momentul in care incerca sa transporte, intr-o patura, motorul sustras, in greutate de aproximativ 100 de kilograme.

“De cand sunt in politie nu am vazut asa ceva!”

Din cercetarile efectuate, politistii au stabilit ca faptuitorul, avand cunostinta despre faptul ca autoturismul este abandonat de mai mult timp pe domeniul public, a spart geamul unei portiere, inlesnindu-si accesul in interiorul masinii, si a desfacut, cu ajutorul unor scule, motorul masinii, cu intentia de a-l transporta la domiciliu in vederea unei valorificari ulterioare. “Patrula de siguranta publica l-a vazut in cartier transportand ceva intr-o patura. L-au oprit si, cand au deschis patura, politistii au vazut ca in ea era un motor de masina. Evident, el a sustinut sus si tare ca este al lui, ca nu l-a furat de niciunde, dar politistilor li s-a parut suspect sa vada un tanar ducand in spate un motor de masina in miez de noapte. Au identificat apoi autoturismul de unde furase motorul, iar Valentin a recunoscut ca voia sa il duca la fier vechi. Metoda lui a fost destul de simpla. Si-a luat o trusa de scule, a spart geamul exterior, a deschis capota si s-a apucat de demontat motorul. Despre cazuri asemanatoare nu va pot spune prea multe. De cand sunt in politie, nu am vazut asa ceva”, a declarat Tudor Dragomir de la Biroul Politiei de Ordine Publica Petrosani.
Politistii au intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat. Daca va fi gasit vinovat, Valentin C. risca pedeapsa cu inchisoarea intre 3 si 15 ''
katy
Membru
Membru

Mesajde katy » 17-Feb-2008, 11:40

DOSARELE CAZULUI MIHALCEA

I -INSTANTA DE FOND-TRIBUNALUL HUNEDOARA -DOSAR 2207/2005

-INSTANTA DE APEL - CURTEA DE APEL ALBA IULIA

Număr unic dosar:
(Număr în format vechi) 928/57/2006 (1279/2006)
Înregistrat în data de: 08.06.2006
Obiect dosar: omorul (art. 174 C.p.) tentativă
Materia juridică: Penal
Stadiu procesual: Apel
Părţi:
MIHALCEA ANDREI IULIAN : Apelant
ARGEŞEANU VALERIU COSMIN : Apelant
MIHALCEA OLAVI : Intimat
MIHALCEA CĂTĂLINA : Intimat
C.A.S. HUNEDOARA : Intimat
SPITALUL PETROŞANI : Intimat

II- Plangere penala depusa impotriva procurorului Nicodim Ioan pt abuz in serviciu (Art 246 CP).

D-na procuror Velescu Adina , procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Hunedoara ,in prezenta avocatului Filipescu a intocmit in data de 18-04-2006 dosarul cu Nr 1934/ VIII/1 -2006 , care apoi a fost schimbat la CA Alba Iulia in dosarul 1659/57/2006.
Acest dosar a fost intocmit de d-na procuror Velescu Adina in urma petitiei trimisa de familia Mihalcea CSM .

Numar unic dosar: 1659/57/2006
Înregistrat în data de: 10.07.2006
Obiect dosar: plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.)
Stadiu procesual:Fond
Părţi:
MIHALCEA ANDREI IULIAN : Petent
MIHALCEA OLAVI : Petent
MIHALCEA CĂTĂLINA : Petent
NICODIM IOAN : Intimat

III- Un nou dosar penal a fost intocmit impotriva procurorului Nicodim Ioan datorita petitiei trimisa de subsemnata Mihalcea Catalina presedintelui Romaniei , Traian Basescu .

Numar unic dosar: 95/57/2007
Înregistrat în data de: 30.01.2007
Obiect dosar:plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.)
Părti
NICODIM IOAN :Intimat

IV- Plangere impotriva politistilor Ernest Balint si Todor Vasile pentru abuz in serviciu (Art 246CP).
Dosar intocmit de instanta C A Alba Iulia in urma petitiei trimisa de familia Mihalcea d-lui ministru Cristian David .

Numar unic dosar 1213/57/2007
Înregistrat în data de: 20.08.2007
Obiect dosar plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.)
Părţi:
TODOR VASILE - Subscomisar : Intimat
ERNEST BALINT - Agent de poliţie : Intimat

V - Plangere impotriva martorilor mincinosi din proces

Număr unic dosar: 5961/278/2007
Înregistrat în data de: 09.11.2007
Obiect dosar:plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.)
Părţi:
MIHALCEA ANDREI : Petent
BUDALĂ LILIANA -LUMINIŢA : Intimat
GEONEA LAURENŢIU DANIEL : Intimat
BALTAG MARIUS -ŞTEFAN : Intimat
TRANCĂ MARIAN-DANIEL : Intimat
ELSASSER PAUL-ŞTEFAN : Intimat
GEONEA GHEORGHIŢĂ -ROBERT : Intimat

VI - CONTESTATIE LA EXECUTARE .

In sentinta 89/2006 din 3-10-2006 s-a consemnat :''Cheltuielile judiciare avansate de stat raman in sarcina acestuia.''

In aceasta zi s-a judecat dosarul 1659/57/2006 .(Dosarul procurorului Nicodim Ioan care a fost acuzat de familia Mihalcea de abuz in serviciu (art246CP)
In sentinta 89/2006 nu s-a consemnat faptul ca familia Mihalcea a depus ca proba impotriva procurorului Nicodim Ioan doua inregistrari audio , transcrise , ale martorilor Jerca Maria Andreea si a lui Boaca Dorin .
In sentinta s-a consemnat ca la dosar au fost administrate ca proba impotriva procurorului Nicodim Ioan ,doar inscrisuri .
Probele audio sunt discutii libere , NU interceptari telefonice ,care demonstreaza ca Mihalcea Andrei a fost atacat si batut de trei persoane, fara ca acesta sa-i fi provocat verbal sau fizic pe vreunul dintre cei trei agresori .
De asemeni aceste inregistrari audio demonstreaza ca subcomisarul Todor Vasile ,Ernest Balint , procurorul Nicodim Ioan si judecatorul Gherman Calin i-au favorizat pe cei trei agresori , falsificand declaratiile lor ,cat si alte probe din dosar .

Numar unic dosar 73/57/2008
Înregistrat în data de: 23.01.2008
Obiect dosar: contestaţie la executare
Materia juridică: Civil
Părţi:
MIHALCEA CATALINA : Petent
ADMINISTRAŢIA FINANŢELOR PUBLICE A MUN.PETROŞANI : Intimat

VII - CONTESTATIE LA EXECUTARE

Număr unic dosar: 74/57/2008
Înregistrat în data de: 23.01.2008
Obiect dosar: contestaţie la executare
Materia juridică: Civil
Stadiu procesual: Fond
Părţi:
ADMINISTRAŢIA FINANŢELOR PUBLICE A MUNICIPIULUI PETROŞANI : Intimat
katy
Membru
Membru

Lupta pentru adevar si dreptate

Mesajde katy » 13-Mar-2008, 11:35

In data de 6-03-2008 Mihalcea Olavi a fot invitat la d-na prim procuror Dorica Maniu in audienta in legatura cu o petitie adresata Serviciului DIICOT Alba Iulia .
Aceasta petitie a fost trimisa in data de 15-05-2007 ca o complectarea petitiei trimisa catre Serviciul DIICOT Bucuresti in data de 17-04-2007, care a fost trimisa spre solutionare la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia in data de 8-05-2007 , fapt adus la cunostinta de Parchetul General ,Serviciul DIICOT .
Eu ,impreuna d-na avocat ,Ana Suciu Mocanu ,am intocmit prima petitie adresata Serviciului DIICOT , iar complectarea acestei petitii a fost intocmita de subsemnata ,Mihalcea Catalina.
Pentru acest fapt am dorit sa iau parte la aceasta audiere .
La aceasta audiere , d-na avocat a familiei Mihalcea i-a adus la cunostinta d-nei prim procuror motivul pentru care am apelat la aceasta institutie , aducand si eu cateva complectarii la cele spuse de dansa .
D-na prim procuror ne-a aratat petitia pe care o avea pe biroul dansei .
Dupa ce am cercetat-o ,am constatat ca lipseste petitia principala si ca in posesia dansei nu era decat complectarea primei petitii .
I-am inmanat d-nei procuror petitia principala pe care o luasem la mine pentru a-i da unele lamuri cu privire la cele scrise in acea petitie .
I-am spus d-nei prim procuror ca fiul meu Mihalcea Andrei este nevinovat de fapta pentru care a fost condamnat la inchisoare si ca dosarul nostru este plin de ilegalitati .
Dansa ne-a adus la cunostinta faptul ca dl procuror Trif Valentin de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia se va ocupa de aceasta petitie si ca dansa a fost rugata de dl procuror sa -i faca un serviciu audiindu-l pe Mihalcea Olavi , pt a sti de fapt ce persoane dorim noi , familia Mihalcea ,sa fie cercetate pentru savarsirea unor fapte ilegale .
Noi ,familia Mihalcea si avocatul nostru , Ana Suciu Mocanu , dorim ca acest caz sa fie cercetat cinstit si legal de la bun inceput pana-n momentul de fata , deoarece acest caz nu a fost cercetat si judecat conform legii .
I-am spus d-nei prim procuror ;'' Doamna prim procuror , dorim adevarul acestui caz .
Cerem prea mult ?
''
D-na prim procuror ne-a intrebat ca ce dorim sa mai facem in continuare , daca s-a dat sentinta definitiva in cazul fiului meu .
D-na avocat, Ana Suciu Mocanu , i-a adus la cunostinta d-nei prim procuror ,Dorica Maniu ,ca dorim revizuirea dosarului si sa ne adresam cu o plangere CEDO .
katy
Membru
Membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ajutor!