CORUPTIE SI MULTE ILEGALITATI ( CAZUL MIHALCEA )

Spuneţi-vă problemele şi poate cineva vă va auzi

Moderatori: karola, Diana22, Amy, kamy_kam

Mesajde de`amoru`artei » 9-Sep-2007, 19:54

Ma intriga foarte multe lucruri in acest caz.
Asa cum prezinta Procuratura, lucrurile par simple. Baiatul tau , l-a atacat si batut pe Argeseanu , in urma unor "injurii" pe care acesta i le-a adus, in urma atacurilor pe care Argeseanu le-a realizat asupra ta si asupra tatalui, cauzandu-i "victimei" un traumatism cranian.
Victima a fost operata, i s-a stabilit o renta pentru gradul de invaliditate cu care s-a procopsit si baiatul tau a fost condamnat.
Unul la mana:
-De ce nu apar toate probele la dosar? Sustii ca atacatorii au fost in stare de ebrietate- lucru foarte important.
N-am vazut nicaieri , in declaratia Procuraturii , specificat asa ceva.
Unde sunt martorii incidentului? Conform aceleiasi Procuraturi, vina este exclusiva a baiatului tau si nu se mentioneaza nicaieri ca acesti 3 indivizi in frunte cu Argeseanu Cosmin aproape l-au omorat in bataie..

Nu stiu, mi se pare o ancheta foarte superficiala si nu inteleg de ce, pentru ca intr-adevar lucrurile sunt destul de complicate si la mijloc este viata unui copil.

- Argeseanu putea foarte bine sa fie incadrat la vatamare corporala deosebit de grava , nu doar lovire- in cazul tau.

In fine, poate ca sunt subiectiva dar cred ca sunt multe dedesubturi.
de`amoru`artei
Membru PRO
Membru PRO

Reclame

Mesajde katy » 9-Sep-2007, 20:57

- Rechizitoriul a fost falsificat si nu a fost intocmit pe probele din dosar , ci pe imaginatia procurorului .

- Fiul meu a fost atacat de trei persoane , nu el l-a atacat pe Argeseanu . El se afla la o intalnire cu prietena sa , insotit de inca un prieten .
De unde ai scos chestia asta , ca fiul meu a fost agresorul ?

- Hematonul nu i l-a facut fiul meu lui Argeseanu , ci el insusi este vinovat de aceasta leziune .
Da te rog atentie certificatelor medico-legale ale lui Argeseanu , in special , te rog sa dai o mare atentie locului unde acesta a avut acel hematon .
Studiaza-le cu atentie sau cere o parerea unui medic -legist si o sa iti spuna ce este in neregula cu acestea .

- Din dosar au fost dosite multe documente ,pt a ascunde anumite lucruri adevarate si anumite ilegalitati ale oamenilor legii .

-Cei trei infractori recidivisti se aflau in stare de ebrietate .
Citeste fisa medicala ,( postata pe internet ) care atesta ca acest infractor Argeseanu a fost internat la ora 11.20 , nu la ora 24,00, asa cum este consemnat in rechizitoriu , si ca prezenta la internare mai multe simptome , printre care si;halena alcoolica in aerul expirat .

-Martori avem 4 ,care sustin adevarul familiei noastre ,dar carora le-au fost falsificate declaratiile de catre , politisti, procuror si de catre instanta Tribunalului Hunedoara . Greu de crezut ,dar este foarte adevarat .

Ai accesat site-ul ''aparati drepturile ''?
Acolo vei vedea cum arata fiul meu in seara aceea ,la trei ore dupa incident .
Sti care-i misterul aici in aceasta poveste ?
Infractorii au devenit victime ,iar noi adevaratele victime , agresori si asta datorita ca liderul grupului infractional are relatii ierarhice in politie si-n justitie .

- A fost o ancheta superficiala , a fost si este o masluire de dosar , care are la baza , abuz in serviciu , trafic de influenta , mita , marturii mincinoase , fals in inscrisuri oficiale , incalcarea drepturilor procedurale etc .
De ce crezi ca doresc cu atata ardoare sa fac public acest caz ?
http://pic6.piczo.com/aparatidrepturile ... rc=preview
Ultima oară modificat de katy pe 10-Sep-2007, 20:38, modificat 1 dată în total.
katy
Membru
Membru

Mesajde de`amoru`artei » 10-Sep-2007, 07:52

Asta am zis si eu Katy- ca ancheta a fost facuta foarte superficial si a fost scos Argeseanu victima din toata povestea asta.
Nu zic, si el a patit-o destul de rau, dar chiar daca Andrei l-ar fi lovit cu bata, era in legitima aparare- deoarece acest Argeseanu va atacase si pe tine si pe sotul tau si pe Andrei.

Eu nu am "Scos" nimic- asa reiese din declaratia Procuraturii.
Ca Argeseanu e victima, iar voi eventual niste derbedei care ati coborat cu bata din apartament sa ii faceti felul.
Am citit caracterizarile fiului tau si am ramas uimita. Un elev foarte bun, model de comportament, cuminte..nici nu am cuvinte.
E o absurditate. Si din felul cum prezinti tu lucrurile. e o mare ilegalitate .
Fii sigura ca o sa fac toate demersurile necesare ca povestea ta sa mearga mai departe.
E imposibil ca acest copil sa ajunga la inchisoare din vina altuia iar ala, cu 7 clase sa fie scos basma curata.
X(
de`amoru`artei
Membru PRO
Membru PRO

Mesajde katy » 10-Sep-2007, 10:24

Da ,de'amoru'artei , asa s-a intamplat .
Banii si relatiile socrului liderului grupului infractional a facut ca fiul meu sa ajunga din victima - agresor . Pe internet se afla postate niste declaratii olografe . Acele declaratii olografe apartin celor 4 martori ai familiei mele .
A scris vreun martor de al familiei mele ,ca asa s-au intamplat faptele ,cum s-a consemnat in rechizitoriu ,de catre procuror sau de catre politie ?
Acea lovitura data la voia intamplarii de fiul meu ,a fost in legitima aparare , dar minciuna din rechizitoriu a facut ca sa nu reiasa asa ceva .
Dar acel hematon l-a facut acest infractor , la mult timp dupa terminarea scandalului avut cu familia mea , pe cand agresa pe cea dea 5-a victima , din seara aceea , iar dupa aceea agresiune a simulat o criza de epilepsie , la vederea ambulantei , pt a poza in victima .
Nu ai constatat ca hematonul a fost in zona parietala stanga ?

''Parietal Referitor la peretele unui os (si) os pereche, care formează partea de mijloc a cutiei craniene. ''

Cum sa -l loveasca fiul meu in acel loc ,daca infractorul il ataca si nu l-a lovit miseleste ,pe la spate ?
Te rog da o atentie locului unde am fost lovita eu , la momentul atacului acestui infractor asupra fiului meu . Zona temporala stanga .
''Os temporal. Care aparţine regiunii tâmplelor, privitor la această regiune.

Cine-i criminalul in acest caz ?
Ce intentie a avut acest infractor ,cand m-a lovit de trei ori cu bata ?
Scrie asa ceva in raportul politiei sau in rechizitoriu ?
Nu , pt ca nu s-a dorit sa se afle ca acest infractor m-a lovit cu bata intentionat in cap .
Certificatul medico-legal al meu este afisat pe internet .

Iti explici cum a putut sa-i cauzeze fiului meu atatea leziuni , o singura persoana ?
Fiul meu vroia sa urmeze Academia de Politie, si pt ca sa poata face fata infractorilor de aceasta speta ,a practicat 5 ani de arte martiale .
El nu a lovit pe nici unul dintre cei trei infractori . Dovada ca nici unu nu are nici-o zgarietura ,pe cand el are nenumarate .
Toate acele leziuni suferite de fiul meu ,provin de la loviturile de picioare si de pumni ,date de cei trei infractori .
Certificatul medico-legal al fiului meu este afisat pe internet , plus fotografiile lui ,care atesta acele leziuni .
katy
Membru
Membru

Mesajde de`amoru`artei » 10-Sep-2007, 11:32

Stiu Katy, stai linistita, am citit ce ai scris.
Si declaratii si dovezi si magariile facute de Procuratura.
O sa vorbesc cu Cip sa incepem o ancheta. Lucrurile nu pot ramane asa.
de`amoru`artei
Membru PRO
Membru PRO

Mesajde katy » 10-Sep-2007, 23:04

Unul dintre cei trei infractorii , care ne-au atacat si ne-au batut , asa din senin , a fost judecat si condamnat pentru o alta infractiune .
Sotul meu ,Mihalcea Olavi a fost prezent la doua sedinte de judecata ale acestui infractor ,pt a afla ce alte infractiuni a mai facut .
--------
ROMÂNIA -
Ministerul Justiţiei
Justiţia în folosul cetăţenilor

Curtea de apel ALBA IULIA
ALBA

Informaţii detaliate despre dosar

Număr unic dosar: 1916/57/2006
Înregistrat în data de: 20.07.2006
Obiect dosar: şantajul (art.194 C.p.) Materia juridică: Penal
Stadiu procesual: Recurs
Părţi:
GEONEA O. LAURENŢIU DANIEL : Recurent
RUS I. FLORIN : Intimat
RUS I. IACOB MARIUS : Intimat
CIOLACU T. TRAIAN FLORIN : Intimat
SARAN MARICEL : Intimat

TERMENE DE JUDECATĂ:
Data Soluţie Detalii
26/09/2006 Respins ca nefondat recursul inculpatului Geonea Laurenţiu Daniel. Nefondat
katy
Membru
Membru

Mesajde katy » 10-Sep-2007, 23:10

Procurorul Nicodim Ioan ,care a masluit dosarul familiei mele , continua sa distruga vieti .
------------

INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE

Număr dosar: 155/57/2007
Data: 17.05.2007

Materie juridică: Penal
Obiect: plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.)
Stadiu procesual: Recurs

Părţi 1. CARPA IOAN Recurent, PETIŢIONAR
2. NICODIM IOAN Intimat

Termene de judecată Nr. Data Soluţie Detalii
1. 03.09.2007 - -
2. 11.06.2007 -
katy
Membru
Membru

Mesajde katy » 13-Sep-2007, 15:54

Cine este interesat de ADEVARUL CAZULUI MIHALCEA si despre modul in care se lupta impotriva coruptilor din acest caz , ii rog sa acceseze forumul DGA , pentru a lua la cunostinta de noile dezvaluiri , cu privire la acest caz si forumul ''aparati drepturile '' , pt a lua la cunostinta de noile dovezi afisate pe acest forum .

http://forum.mai-dga.ro/viewtopic.php?t ... c&start=15

katy
Membru
Membru

Mesajde katy » 18-Sep-2007, 12:28

De ce romanilor le este frica sa discute despre cazul grav ,al familiei mele ?
Care este misterul acestui fapt ?
Credeti ca mint in cele relatate pe forumurile de pe internet ?
Va asigur 100 % ca nu mint cu absolut nimic .
Asa se lupta impotriva ilegalitatilor si a coruptiei din Romania ?
Romani , ceea ce se intampla familiei mele , in prezent , maine s-ar putea sa se intample si altor familii .
Eu am curajul sa lupt cu cei corupti ,pt ca familia mea detine adevarul absolut , dar infractorii si oamenii legii implicati in ilegalitati , cauta portite de scapare , pt ca au facut atatea ilegalitati ,incat se impiedica singuri de ele .
Dar cum Dumnezeu uraste minciuna si nedreptatile ,ii fac sa savarseasca , din nou , greseli peste greseli .
Eu , acum , am o documentare juridica , cat de cat , iar cand nu inteleg ceva , intreb persoanele pe care le-am cunoscut de-a lungul acestei lupte .
Sa vorbim pe forumuri ,asa de dragul de a mai trece timpul ,este usor , dar sa ne implicam in problemele serioase ,pe care societatea romana sau un om le intampina , mai greu vad oamenii , care vor sa- dea o mana de ajutor .
Sa va spun eu ce ajutor am primit de la unii forumisti !
Unii mi-au dat sfaturi bune , altii m-au incurajat ,sa lupt mai departe , dar foarte multi au tratat cu indiferenta aceasta problema grava .
Multi dintre cei indiferenti s-au simtit mai bine lovindu-ma cu vorbe urate , decat sa ma intrebe cate ceva despre acest caz , pt a-si creea o ideea despre ceea ce se intampla cu adevarat familiei mele .
Stiati ca tot ce se scrie pe internet este citit de unii ofiterii din MIRA ?
Eu , cu urechile mele, l-am auzit odata pe fostul ministru de interne Vasile Blaga ,ca mesajele postate pe forumuri sunt citite de 250 de ofiteri ai MIRA .
Credeti ca acesti ofiteri nu au constatat , ca romanilor le este inca frica sa lupte pentru o viata mai buna ?
De ce credeti ca ni se intampla atatea lucruri rele in aceasta tara ?
Eu , cu ajutorul celor putini , care lupta alaturi mine , voi reusi ,pana la urma sa scoatem adevarul acestui caz la suprafata , dar ganditi-va bine , ce vor face alti romani simpli , ca in cazul familiei mele , daca nu au curajul meu ?
O sa fie batjocoriti si umiliti sau pot pati mult mai multe lucruri grave , decat ceea ce am patit si am indurat /induram noi ,familia Mihalcea .
Nu sunt o mare curajoasa , nu sunt un supra om , sunt o simpla femeie , care din disperare si din neputinta , a inceput aceasta lupta grea si plina de obstacole .
Credeti ca eu nu sunt constienta ca eu sunt un nimeni , in comparatie cu cei care ne-au distrus familia ?
Ba da , sunt foarte constienta de acest lucru , dar eu trebuie sa spun romanilor din aceasta tara , ca nu mai trebuie sa aplecam capul nelegiuirilor , care ni se fac , numai pt ca suntem saraci si nu avem relatii in justitie , in politie ,etc .
Cand detinem adevarul ,trebuie luptat ,pana-n panzele albe , pentru ca acesta sa triumfe .
katy
Membru
Membru

Mesajde ovidiu panciu » 19-Sep-2007, 16:22

Cand detinem adevarul ,trebuie luptat ,pana-n panzele albe , pentru ca acesta sa triumfe .

ALELUIA ! :-c
zîmbeşte mereu,dacă nu poţi,încearcă !Imagine
ovidiu panciu
Membru
Membru

Mesajde katy » 19-Sep-2007, 19:33

Ovidiu Panciu a scris ;ALELUIA.

''zîmbeşte mereu,dacă nu poţi,încearcă ''

Sa zambesc d-le Ovidiu Panciu , cand unicul meu fiu risca sa fie inchis pe nedrept ?
Dvs ce ati face , daca ati intampina o asemenea problema ?
Eu am uitat sa zambesc , ochii mi-au secat de cate lacrimi mi-au curs .
Am speranta, ca Dumnezeu nu va lasa ca nedreptatea si minciuna sa triumfe .
katy
Membru
Membru

Adrevarul cazului Mihalcea,dovedit cu probe.

Mesajde katy » 21-Sep-2007, 19:28

DETALII DESPRE DOVEZILE AFISATE PE SITE -UL APARATI DREPTURILE

1)-Povesta adevarata a cazului Mihalcea , care a fost scrisa in anul 2006 , putin cenzurata ,pt ca la momentul de atunci , partea adversa din proces nu trebuia sa ia la cunostinta de tot ceea ce detinem noi, familia Mihalcea si de tot ceea ce stiam noi , la momentul respectiv.

2) -Sentinta penala data de Tribunalul Hunedoara arata ,ca sentinta data de judecatorul Gherman Calin a fost copiata cuvant cu cuvant dupa rechizitoriul masluit de procurorul Nicodim Ioan, in faza de urmarire penala.
In data de 28-09-2005 , toti martorii familiei Mihalcea au declarat adevarul declarat de noi, familia Mihalcea ,in fata instantei ,dar in declaratiile acestora ,date in instanta ,acest adevar nu au fost consemnat de catre grefiera Nistor Gabriela Elena , fapt pt care, in data de 12-04-2007 am depus o cerere de probatiune la Politia Petrosani pt. audierea inregistarii sedintei de judecata din data de 28-09-2005.
In privinta acestei cereri de probatiune nu am primit ,pana in prezent ,nici un raspuns oficial de la Politia Petrosani .

3)-Caracterizari ale lui Mihalcea Andrei Iulian ,care arata ce comportament are acesta la scoala si in societate .

4)-O instiintare primita de la Politia Petrosani , care face referire la una din hartuirile verbale ale lui Argeseanu Valeriu Cosmin asupra lui Mihalcea Andrei .

5)- Concluziile cauzei , pe care Mihalcea Olavi le-a depus la arhiva Tribunalului Hunedoara in data de 30-01-2006 , sfatuit de avocatul Stef Ioan , care i-a spus ca in termen de o luna de la terminarea procesului ,poate depune si dansul concluzii ale cauzei la dosarul , care se va afla la arhiva Tribunalului Hunedoara. Cand parta vatamata , Mihalcea Olavi le-a depus in data de 30-01-2006 ,sentinta fusese data in data de 25-01-2005 .
Deci ,aceste concluzii scrise de Mihalcea Olavi au fost depuse tardiv ,iar avocatul Stef Ioan nu a depus concluziile cauzei la dosarul 2207/2005 .
Acest fapt savarsit de avocatul Stef Ioan arata ca a tradat interesele clientilor , in favoarea celor trei infractori si a celor care i-au favorizat si ii favorizeaza in continuare .

6)- Inscrisurile , afisate pe acest site , apartin martorilor familiei Mihalcea , care demostreaza adevarul spus de familia Mihalcea , cu privire la modul in care a decurs cercetarea penala si judecarea cazului .
Aceste inscrisuri sunt extrajudiciare , pt ca nici un notar din Petrosani nu a dorit sa le legalizeze , spunandu-ne , ca nu se baga in asa ceva , cu toate ca martorii nostri au fost prezenti la notariat , avand asupra lor actul de indentitate . Toate aceste inscrisuri au fost anexate la dosarul lui Mihalcea Andrei. Acestea sunt anexate in dosarul 928/57/2006 si in dosarul procurorului Nicodim Ioan cu nr 1659/57/2006.

7)- Minuta sentintei data de Tribunalul Hunedoara, demonstreaza ca aceasta este plina de greseli .
Faptele grave comise de Argeseanu Valeriu asupra membrilor familiei Mihalcea au fost incadrate la art 180 alin 2, Cp , NU la art 182 alin 2,Cp , asa cum s-a consemnat in aceasta minuta a sentintei .
Intr-o carte de jurisprudenta ,scrisa de Nicorina Crisu Magraon si Constantin Crisu , scrie :
''Aplicarea unei lovituri cu un lemn in directia capului , care insa reuseste sa evite lovirea in cap ridicand bratul , care i-a fost fracturat , REFLECTA INTENTIA INCULPATULUI DE A UCIDE , iar nu pe aceea de a cauza victimei numai vatamari corporale prevazute in art 182, Cp . ''(Tentativa la infractiunea de omor , Vatamare corporala grava , INTENTIA DE A UCIDE )
Deci care a fost intentia lui Argeseanu , cand a inceput sa ma loveasca cu bata , peste cap ,maini si peste picioare ?
De a se apara ?
Eu aveam mainile libere si cu ele ridicate incercam sa-l opresc rugandu-l, plangand , sa nu imi omoare fiul.
Incadrare juridica , a acestui infractor la art 180 alin 2, este corecta , tinand cont ca eu si acum am probleme , de pe urma acestor lovituri de bata ?
- Art 346 Cp ( Cod penal ), inseamna ,infractiuni specifice aviatiei si marinei .

- Tribunalul Hunedoara, in data de 27-01-2006 a corectat greseala facuta in privinta art. 182 alin 2 , Cp, dar nu s-a corectat si greseala, cu privire la art 346 Cp (Cod Penal ).

9)- O declaratia extrajudiciara ,semnata de cei patru martori ai familiei Mihalcea. Acest inscris atesta ca Argeseanu Valeriu Cosmin a dat mita la medicilor din Spitalul Petrosani , pt a obtine zile de ingrijiri medicale mai multe si pt a nu se consemna in certificatul medico-legal adevarata stare fizica si psihica in care acesta a fost adus la Spital in seara de 11-12-2004 . Aceasta Burda Luminita , de fapt se numeste Budala Luminita , dar la momentul respectiv, asa am inteles ca se numeste , cand era strigata in instanta . Aceasta fiind martora de baza (marea mincinoasa din proces , care are probleme psihice ,serioase . In cartier I se spune ''lili nebuna’’.
Ea este oriunde , stie tot ,dar nu se afla la locul faptei . Avem o martora si detinem o inregistrare audio ,care demonstreaza ca aceasta femeia a mai mintit politia ,declarand politistului care investiga un accident , ca a vazut cand s-a produs acel accident ,cand de fapt ea nu se afla la locul in care s-a produs acel accident .

10)- Desfasuratorul telefonic , care atesta ca Liteanu Aurica Monica , la rugamintile subsemnatei Mihalcea Catalina , a anuntat Politia , in seara de 11-12-2004 , la ora 21,04 solicitandu-le interventia , dar politistii nu au avut bunavointa sa se deplaseze la locul faptei . Subofiterulul de la intrarea in Politie ne-a spus , cand l-am intrebat ,de ce nu a trimis un echipaj de politie sa ne ajute ,acesta ne-a raspuns ,am crezut ca a fost o gluma .

11)- Rechizitoriul masluit de dl procuror Nicodim Ioan , de continutul caruia nu am luat cunostinta decat in faza de apel a acestui proces. Acesta a fost sustras din dosar si a aparut in dosar tocmai la Curtea de Apel Alba Iulia .In fata instantei de judecata a Tribunalului Hunedoara , nu i s-a citit acest rechizitoriu lui Mihalcea Andrei , asa cum este legal .
Judecatorul Gherman Calin i-a adresat lui Mihalcea Andrei decat aceste fraze ;
‘’Mihalcea Andrei , sti de ce te afli aici?’’
Mihalcea Andrei – ‘’Da , sunt acuzat de tentativa de omor calificat. ‘’
Judecatorul Gherman Calin – ‘’Aveti cuvantul. ‘’
Aceasta a fost prezentarea rechizitoriului in instanta .
Dupa aceasta fraza Mihalcea Andrei a inceput sa povesteasca ce s-a intamplat in seara de 11-12-2004 in jurul orei 20,30-21,00.

12) Declaratia lui Mihalcea Andrei si a martorului Boaca Dorin date la parchet , care au fost sustrase din dosar , deoarece acestea atestau ca Mihalcea Andrei a fost atacat si batut de trei persoane , nu doar de o singura persoana . Acestea au aparut in dosar de abia in faza de apel a acestui caz ,in urma mediatizarii acestui caz ,in ziarul Justitiarul si pe internet .
Procurorul Nicodim si avocatul Bleahu ne-au mintit pe subsemnatii Mihalcea Catalina si pe sotul meu ,Mihalcea Olavi ,ca nici fiul nostru si nici martorul Boaca nu au declarat la parchet , ca Andrei a fost batut de trei persoane ,fapt care nu este adevarat .

Citate din declaratia lui Mihalcea Andrei data la parchet ,scrisa olograf de el insusi. ..
‘’Daca este asa , eu i-am raspuns ca asa e cum zice el . la care unul dintre prietenii lui s-a facut ca ma loveste , instinctiv eu m-am ferit si cand am revenit la pozitia initiala, unul dintre ei au spus , uite ma si pe asta , la care Argeseanu a sarit pe mine si a inceput sa ma loveasca cu pumnii peste fata ,eu vrand sa ripostez , nu am putut pt ca ceilalti doi m-au tras din spate si Chioma a continuat sa ma loveasca . A fost un moment in care am putut sa scap dar ma prins din nou atunci punandu-mi piedica si trantindu-ma jos , la care a inceput sa ma lovesca cu piciorul , m-a calcat cu piciorul pe cap si m-a lovit si in fata rupandu-mi nasul , dar si cei doi care se aflau cu el m-au lovit. ‘’

Citate din declaratia lui Boaca Dorin ,data la Parchet ;
''In aceste imprejurari , Mihalcea mi-a spus sa merg la parintii sai sa-i anunt . Am mers la locuinta acestora din apropiere , le-am spus ca Andrei este agresat de un grup de tineri fapt pentru care , tatal lui , a luat o bata asupra sa , in ideea de a se apara de un eventual atac , din partea grupului. ‘’

13) Sentinta penala din 20-02-2007 data de C A Alba Iulia ,arata ca si aceasta a fost copiata cuvant cu cuvant dupa sentinta data de Tribunalul Hunedoara ,care si aceasta a fost copiata, tot cuvant cu cuvant, dupa rechizitoriul masluit .
- In acesta sentinta s-au consemnat mai multe lucruri neadevarate .
- Cele 26 de acte medicale depuse la aceasta instanta ,apartin subsemnatei Mihalcea Catalina , nu lui Mihalcea Andrei , asa cum s-a consemnat in aceasta sentinta .
- In aceasta sentinta s-a consemnat ca Mihalcea Andrei este recidivist ,art 37 lit b , Cp , fapt cu totul neadevarat .
-Mihalcea Andrei nu poseda antecedente penale si nu a avut niciodata vreo plangere la Politie impotriva sa , doar sa fi fost si condamnat !
- Iar in privinta cererilor depuse in acesta zi in instanta ,
s-a consemnat in sentinta ca unele cereri au fost depuse tardiv ,iar l-a altele s-a raspuns , fapt cu totul neadevarat .
Nu s-a raspuns decat la o singura cerere , cea de expertizare medico-legala a lui Argeseanu Valeriu Cosmin de catre IML Timisoara , in rest ,instanta de judecata a C.A. Alba Iulia nu s-a pronuntat in privinta la celelate 9 cereri care au fost depuse in data de 20-02-2007.
Aceste cereri , ca si actele medicale , ale subsemnatei, Mihalcea Catalina, au fost tinute de avocati, in geanta dansilor si pe care avocatii nu au vrut sa le adreseze niciodata judecatorilor de la Curtea de Apel Alba Iulia , pentru a nu le aduce prejudicii celor care au cercetat si judecat acest caz, intr-un mod defectuos.
In aceasta zi de 20-02-2007 ,aceste cereri le-a adresat Mihalcea Olavi judecatorilor , intr-un mod insistent , spre uimirea avocatului Bleahu , care a devenit foarte nervos , pt ca a indraznit sa faca acest fapt .
Avocatii , Bleahu Victor si Filipescu Ioan Corneliu ne-au tradat interesele ,la fel ca si avocata Cosma Sonia , care i-a lasat pe politisti si pe procurorul Nicodim Ioan sa masluiasca declaratii si sa ne incalce nenumarate drepturi ,prevazute de lege .
De asemeni acelasi fapt ilegal l-a facut si avocatul Stef Ioan la Tribunalul Hunedoara , care a auzit adevarul spus verbal de martorii nostri , in fata instantei si nu a verificat declaratiile, pt a constata , daca s-a consemnat faptul ca Andrei si noi familia Mihalcea am fost batuti de cei trei agresori si ca Andrei a lovit o singura data la voia intamplarii , prin rasucire , la auzul avertismentului ;''Andrei vezi ca vine !''
Agresorul Argeseanu Valeriu si Mihalcea Andrei erau fata in fata . Argeseanu il ataca din nou , pt a-l lovi , nu se afla aplecat sau pe jos , cum mint cei care ii sustin pe el si pe cei doi frati Geonea . Dl avocat Stef Ioan ,cand a auzit cat poate sa minta infractorii , ne-a zis ;'' Ca e democratie si ca fiecare poate sa spuna ce vrea .''
Avocatul Stef Ioan nu le-a adresat martorilor lui Argeseanu si lui Argeseanu nici o intrebare , pt a scoate in evidenta si a arata judecatorului ca acestia minteau .

14)-O declaratie olografa , care apartine martorei Jerca Maria , martora lui Mihalcea Andrei Iulian .
Aceasta infirma si confirma ceea ce a scris olograf dl procuror Nicodim Ioan in declaratia acesteia, pe care nu i-a dat-o sa o citeasca , doar i-a aratat unde sa o semneze . Avocata Cosma Sonia a luat parte la acest fapt ilegal. D-na avocat Cosma Sonia , in timp ce dl procuror ii scria declaratia lui Jerca Maria , dansa se uita pe geam si manca covrigei si biscuit.

15)- Incheierea de sedinta din data de 14-11-2006 arata , ca probele audio , ale familiei Mihalcea , au fost respinse intr-un mod necinstit ,grefiera consemnand in aceasta incheiere de sedinta, ca aceste inregistrari audio sunt interceptari telefonice , fapt cu totul neadevarat . Sunt discutii libere , fata-n fata cu martorii , nu interceptari telefonice . Subsemnata Mihalcea Catalina le-am facut in timpul in care studiam declaratiile din dosar , cu fiecare martor in parte , la noi in casa .
Prima inregistrare am facut-o cu un telefon mobil , care inregistreza , atata timp cat bateria telefonului functioneaza , iar restul inregistrarilor le-am facut cu un reportofon ,de o calitate foarte buna .
- In aceasta incheiere de sedinta Judecatorii de la Curtea de Apel Alba Iulia ne-a respins reaudierea martorului Elsasser Paul , motivand aceasta respingere ,ca martorul nostru Elsasser Paul, a fost reaudiat in nenumarate randuri , inclusiv de catre instanta de apel .
Elsasser Paul nu a fost audiat decat o singura data , in data de 3 -10-2006 de catre Curtea de Apel Alba Iulia si atunci nu a vrut sa declare adevarul celor vazute de el inseara de 11-12-2004 .
Detinem inregistrarea audio din data de 3 -10-2007 ,care demonstreaza de ce a mintit acest martor. Si in care marturiseste, ca a vazut ca Argeseanu il ataca pe Mihalcea Andrei si nicidecum ca Mihalcea Andrei a lovit miseleste pe la spate pe Argeseanu . Inregistrarea audio am facut-o subsemnata, Mihalcea Catalina ,in prezenta avocatilor Filipescu si Bleahu .

16)- Doua cereri pe care le-am adresat anul acesta Politiei din Petrosani si la care nu am primit raspuns oficial nici pana-n prezent .
Aceste cereri ,odata aprobate de Politia Petrosani ,duceau la aflarea adevarului acestui caz. Politia Petrosani nu ne-a dat nici un un raspuns oficial , pana in prezent la aceste cereri.
Noi stim de ce nu se aproba aceste cereri . Pentru ca doresc ca adevarul acestui caz sa fie tinut ascuns , pt a nu le strica reputatia celor care au cercetat si judecat acest caz .

17)-Plangerea depusa de familia Mihalcea la politie in seara de 11 -12-2004 arata ,ca aceasta plangere a fost inregistrata ca plangere penala , de abia in data de 6-01-2005 , in ziua in care s-a intocmit si dosarul 210602/2005.
Politia Petrosani a tratat cu indiferenta aceasta plangere a familiei Mihalcea , favorizandu-i pe cei trei infractori recidivisti .

18 - Documentul trimis de firma SIMAR , care atesta ca la data la care Argeseanu Valeriu Cosmin mintea instanta Tribunalului Hunedoara ,ca nu lucreaza , acesta de fapt lucra cu carte de munca la aceasta firma, in functia de zidar .Avocata lui Argeseanu mintea la fiecare sedinta , spunandu-i judecatorului Gherman Calin , ca pe Argeseanu il doare capul si de aceea nu se prezenta la proces ,dar in acest timp Argeseanu savarsea din nou alte infractiuni , care sunt pedepsite de lege .

19)- Fisa de observatie clinica , atesta ca Argeseanu Valeriu Cosmin se afla in seara de 11-12-2004 sub influenta alcoolului si ca a fost internat in spital la ora 23 ,20 .
Si ca motivele internarii au fost ; cefalee ; varsaturi ; halena alcoolica in aerul expirat ; crize comitiale majore + ambulanta si agitat psihomotor extern.

20)-Certificatele medico-legale ale membrilor familiei Mihalcea , atesta ca toti membri familiei am suferit leziuni ale corpului ,in urma loviturilor primite de la Argeseanu Valeriu Cosmin si de la fratii Geonea. Acesti trei infractori nu au recunoscut niciodata ca pe Mihalcea Catalina si pe Mihalcea Olavi i-au lovit cu pumnii si cu bata . Deasemeni nu s-a consemnat in nici-o sentinta, ca subsemnata Mihalcea Catalina am fost lovita peste cap cu bata de catre Argeseanu, cu toate ca certificatul medico-legal atesta acest fapt , (5/4 cm de tumefiere temporal stang ) si de asemeni nu a fost consemnat nicaieri ca acesti trei agresori l-au lovit pe Mihalcea Andrei cu picioarele in cap si cu pumni , fara ca acesta sa-i provoace fizic sau verbal.
Subsemnata Mihalcea Catalina am primit acest certificat medico-legal ,numai pe leziunile vizibile . Medicul legist Jula Valeriu mi-a zis ;'' Aratati-mi ce se vede . ‘’ Iar in data de 4 - 01-2005 , m-am prezentat la CML Petrosani sa-i arat medicului legist leziunile vizibile de la cap si de la piciorul stang , dar dansul nu a mai dorit sa le examineze spunandu-mi; '' V-am dat un certificat medico-legal , nu va mai pot da unca unul !''

http://www.legmed.ro/servicii-daca.php

''Poti cere tu insuti o examinare medico-legala de constatare
Du-te la cea mai apropiata institutie medico-legala sa soliciti o examinare medico-legala de constatare a leziunilor pe care le-ai suferit. Ai timp 30 zile sau pana cand leziunile au disparut de pe corpul tau. Vei primi un certificat medico-legal. ''

21)- Fotografiile lui Mihalcea Andrei , facute in seara de 11-12-2004 ,la ora 24,00-24-15,dupa ce acesta a fost la Spital pt a primi ingrijiri medicale , arata cat de tare a fost batut si deasemeni arata starea psihica pe care o avea la trei ore dupa incident .

22)-Declaratia de la Politie data de martora fiului meu Jerca Maria arata , ca dosarul 1014/P/2004 s-a intocmit in data de 4-01-2005 , nu in anul 2004 , asa cum s-a modificat anul pe acesta declaratie , de catre Politia din Petrosani .

23) Declaratia lui Paval Bogdan arata ,ca o parte din martorii familiei Mihalcea au fost audiati in dosarul lui Argeseanu ,(69315/2004) ,care a fost intocmit in data de 17 -12-2004 ,in urma denuntului depus la Politia Petrosani de Popan Ioan , socrul lui Argeseanu , care are relatii ierarhice in politie si in justitie .
Acest martor Paval Bogdan ,ca si ceilalti martorii ai familiei noastre ; Liteanu Andrei si Boaca Dorin au fost audiati in data de 29-12-2004 , tot in dosarul, 69315/2004 , in dosarul lui Argeseanu Valeriu .
Subcomisarul,Todor Vasile a scris olograf in declaratia acestor martori; '' Ce cunosc in legatura cu scandalul iscat intre familia Mihalcea si Argeseanu Valeriu Cosmin in noaptea de 11-12-2004''

24) Declaratia lui Mihalcea Olavi arata ,ca in data de 4-01-2005 ,acesta a fost audiat la politie in calitate de martor al lui Mihalcea Andrei in dosarul 210602/2005 , nu de parte vatamata ,iar subsemnata Mihalcea Catalina ,am fost audiata in data de 3-01-2005 , in calitate de parte vatamata , tot in dosarul 210602/2005.
Cum a intocmit Politia dosarul 210602 /2005 in data de 6-01-2005 ,daca Mihalcea Catalina si Mihalcea Olavi au fost audati in data de 3 si 4 -01-2005, in dosarul 210602/2005 ?

25)-Declaratia lui Argeseanu Valeriu Cosmin data la Politie arata ca acesta a fost favorizat de Politia din Petrosani , inca de la bun inceput , fiind audiat in dosarul 69315/2004 ,in calitate de parte vatamata , nu de faptuitor . Iar declaratia lui Geonea Robert Gheorghita , complicele lui Argeseanu la bataia noastra , arata ca acesta a fost audiat in calitate de martor ,nu de faptuitor ,tinand cont ca noi , familia Mihalcea in plangerea depusa in 11-12-2004, in jurul orei 23,30-23,45 am declarat ca Chioma (Argeseanu Valeriu Cosmin ) , Tombric (Geonea Laurentiu Daniel )si Robotu( Geonea Robert Gheorghita ) ne-au batut pe toti membrii familiei Mihalcea .
Agentul de politie ,Balint Ernest ,a scris olograf in declaratia acestor martori (infractori ) ;Citez
''Ce cunoaste in legatura cu incidentul a carei victima a fost Argeseanu Cosmin. ''

26)- Prin instiintarea primita in data de 3-07-2007 de la Politie , ne-a comunicat ca dosarul familiei Mihalcea 210602/2005 s-a conexat cu dosarul lui Argeseanu 69315/2004. Si ce dosar s-a format ?
Ca pe declaratiile date la parchet ,de toti cei implicati in acest caz, este consemnat nr dosarului 1014/P/2004 !
Dosarul a fost trimis de Politia Petrosani , catre Parchet, in data de 12-01-2005 ?
Dar de dosarul 1014/2005 ( care a fost modificat in dosarul 1014/P/2004 , in care a fost audiata martora fiului meu ,Jerca Maria, in data de 4 si 5 -01-2005, de ce nu se mentioneaza nimic ?
Nu cumva dosarul 210602/2005 si dosarul 69315/2004 s-a conexat la dosarul 1014/P/2004 in care a fost audiata Jerca Maria Andrea ?
De ce Jerca Maria nu a fost audiata in data de 4-5 ian-2005 in dosarul 210602 sau in dosarul 69315/2004, dosarul infractorului Argeseanu ?
In aceasta zi de 4-5 -01 -2005 , au fost audiati la Politie , Mihalcea Olavi si Mihalcea Andrei .

27)-Primul certificat medico-legal al lui Argeseanu Valeriu Cosmin , eliberat de CML Petrosani in data de 17-12-2004.
In aceasi zi ,Argeseanu a fost examinat si in aceasi zi i-a fost si eliberat a certficatul medico-legal, de medicul legist Jula Valeriu .
Certificatul medico-legal cu Nr 212212/BII/17-12-2004 a lui Argeseanu Valeriu Cosmin , intocmit la CML Petrosani arata ,ca ceea ce s-a consemnat in rechizitoriu si in cele doua sentinte date de Tribunalul Hunedoara si de Curtea de Apel Alba Iulia , nu corespunde cu ceea ce s-a consemnat in acest certificat medico-legal .
''Leziunile traumatice descrise au putut fi produse prin lovire cu si de un corp dur.

Iar in rechizitoriu si in cele doua sentinte date de Tribunalul Hunedoara si de C A Alba Iulia a fost consemnat ;’’Din certificatul medico-legal 212212/BII/17.12.2004 rezulta ca inculpatul Argeseanu Valeriu Cosmin a suferit leziuni vindecabile in- zile de ingrijiri medicale ,ca mechanism de producere al acestora s-a retinut lovirea activa directa cu un corp dur , iar prin fracturarea de bolta craniana cu hematon extradural parietal stang viata acestuia a fost pusa in pericol.’’

http://lex.webis.ro/Hotarire_1145_2000_ ... 1_100.html

ORDIN Nr. 1134/C-255 din 25 mai 2000
pentru aprobarea Normelor procedurale privind efectuarea expertizelor, a constatarilor si a altor lucrari medico-legale.
ART. 18
Examinarile medico-legale solicitate de persoanele interesate si eliberarea certificatelor medico-legale se efectueaza la sediul institutiilor de medicina legala. Certificatul medico-legal se elibereaza persoanei examinate in termen de maximum 7 zile de la examinare sau de la depunerea rezultatelor examenelor clinice si paraclinice indicate de medicul examinator .

2) Al doilea act medico-legal a lui Argeseanu Valeriu Cosmin, eliberat de SMJL HD din Deva
(Avizul medicului primar , Dan Marculescu , care este mentionat in sentinta din 20-02-2007 , data de Curtea de Apel Alba Iulia , dar de expertiza medico-legala efectuala la SJML, Deva , jud HD , cu nr 426.498/B/20.12.2005 , nu s-a mentionat nimic in aceasta sentinta . )
In inscrisul medical nr 598566/23/12/2004 emis de SJML Deva precizeaza ca se avizeaza concluziile stabilite in certificat,cu mentiunea ca leziunile suferite de victima s-au putut produce prin lovire activa cu un corp dur .
Despre acest aviz medico-legal se face referire in sentinta din 20-02-2007, data de CA Alba . Si acest document a fost dosit din dosar .
Medic primar Dan Marculescu .

pentru aprobarea Normelor procedurale privind efectuarea expertizelor, a constatarilor si a altor lucrari medico-legale.
Articolul 9 ,alin 1 , lit e
Prin aviz medico-legal se intelege actul intocmit de comisia superioara medico-legala, precum si de comisiile de avizare si control al actelor medicale, la solicitarea organelor judiciare, prin care se aproba continutul si concluziile actelor medico-legale si se recomanda efectuarea unor noi expertize sau se formuleaza concluzii proprii.

(Conform acestei legi ,avizarea certificatului medico-legal 212212/BII/17.12.2004 ,eliberat de medicul legist ,Jula Valeriu , trebuia avizat de o comisie medicala , nu de medicul primar legist, Dan Marculescu !)

3) - In data de 19-12-2005 lui Argeseanu i se efectueaza a doua expertiza medico-legala de catre SJML HD din Deva
RAPORT DE EXPERTIZA MEDICO-LEGALA cu nr; 426.498/B/20.12.2005 Subsemnatii:dr DAN MARCULESCU medic primar legist ,sef, dr.CLAUDIU OIEGAR medic specialist legist , ambii de la SJML-HD-Deva , dr MONICA OIEGAR medic specialist psihiatru ; dr VLADIMIR STOICESCU medic primar neurochirurg si dr IOAN TODEA Medic primar expert in cadrul Cabinetului de Expertiza capacitate de munca , de la Spitalul jud. Deva , solicitati de Tribunalul Hunedoara prin adresa dosar . 2207/ 2005, de a efectua o expertiza medico-legala privind pe ARGESEANU VALERIU COSMIN.
Concluzii. 1)Numitul Argeseanu Valeriu Cosmin prezinta ; stare post traumatica cranio cerebral cu hematon extradural operat , lipsa de substanta osoasa pe 6/5 , parietal stang.
2)Raportat la starea sa , susnumitul prezinta o deficienta globala usoara , incapacitate adaptiva neincadrandu-se in grad de invaliditate , poate lucra cu program normal fara efort fizic.
3) Datorita lipsei de substanta osoasa interesand cele doua straturi cu diametrul peste 2 cm , susnumitul prezentand o invaliditate traumatica de 15% , conform baremului de asigurarare ASIROM.
Dr. Dan Marculescu - medic primar ,dr in stiinte medicale
Dr.Claudiu Oiecar - medic specialist legist
Dr.Stoicescu Vladimir - neurochirurg

28- A treia expertiza medico-legal eliberat de IML Timisoara .
Raportul de expertiza , 1233/30.10.2006, atesta acelasi lucruri care au fost consemnate in certificatul medico-legal cu nr 212212/BII/17-12-2004 , care a a fost copiat in totalitate ,aducand cateva concluzii in plus . Va rog dati o mare atentie ca in nici un certificat medico-legal nu a fost consemnat faptul ,ca Argeseanu Valeriu Cosmin se afla sub influenta alcoolului ,in seara de 11-12-2004 si deasemeni , va rog sa dati o mare atentie ,celor consemnatate in foia de observatie clinica generala a S.U Petrosani ;
'' Din foaia de observatie clinica generala nr , 19460 a S .U . Petrosani rezulta ca susnumitul a fost internat la data de 11.12.2004 ,ora 23,20 cu dg; hematon extradural parietal stang. Fractura calota parietala stang . Agresiune fizica .
Istoricul bolii. Pacient adus de urgenta in serviciul UPU Spitalul Petrosani , victima unei agresiuni fizice in data de de 11.12.2004, soldat cu un TCC inchis cu pierdere de cunostinta de durata neprecizata posttrauma. Pacient agitat psihomotor prezinta trei crize comitiale in ambulanta si serviciu UPU.''
IML Timisoara ;Leziunile de violenta prezentate de partea vatamata s-au putut produce prin lovire cu sau si de corpuri dure, fara sa ne putem pronunta cu certitudine , ca urmare a lipsei unor elemente obiective definitorii pentru un mecanism anume din celor de mai sus ; urmeaza ca datele de ancheta , coroborate cu cele medico-legale ,sa stabileasca imprejurarile producerii leziunilor.
Argeseanu NU a avut fractura craniana. Stim acest lucru deoarece noi familia Mihalcea si martorul Boaca Dorin l-am vazut cu ochii nostri stand intr-un scaun cu rotile in fata birului d-nei doctor de garda, din acea seara , Bartha Julieta .Nu prezenta nici o urma de sange pe fata ,pe corp sau la cap . Dimpotriva ne-a zambit, cand ne-a vazut ,ca noi familia Mihalcea ne-am prezentat la camera de urgenta a acestui Spital .

ART. 20''
1) Rezultatele examinarilor, finalizate intr-un raport de expertiza sau constatare medico-legala, dupa caz, se expediaza organului care a dispus examinarea, in termen de 7 zile de la examinarea persoanei sau de la depunerea documentelor necesare pentru intocmirea lucrarii, cum ar fi: acte medicale de la dosar, filme radiologice sau examinari clinice ori paraclinice indicate de medicul examinator.
(2) In situatia in care expertiza se efectueaza de catre o comisie, termenul de expediere este de 10 zile.''

Fractură ;
Întreruperea continuităţii unui os. Leziune osoasă constând dintr-o soluţie de continuitate completă sau incompletă, cu sau fără deplasarea fragmentelor osoase.
Ruptura a unui os sau a unui cartilagiu tare.

TCC inchis ;
Leziunile traumatice ale creierului apar ca urmare a unei lovituri bruste si violente la nivel cranian. O asemenea lovitura poate determina creierul sa se loveasca de interiorul cutiei craniene. Aceasta poate suporta un impact puternic fara a se fractura. Atunci cand creierul sufera leziuni dar cutia craniana ramane intacta vorbim despre traumatism cranio-cerebral inchis.

29)- Declaratiile de la parchet afisate pe internet ,ale partilor implicate in acest caz arata, ca in data de 9 martie 2005 la aceeasi ora ,in acelasi birou erau audiate mai multe persoane ,fapt care nu este adevarat si totodata ilegal . Aceste falsuri in inscrisuri a fost savarsite de dl procror Nicodim Ioan .
Martora Budala Luminita si martora Jerca Maria Andreea nu au fost audiate in aceasta zi de 9-03-2005. Conform datelor consemnate pe aceste doua declaratii de insusi dl procuror Nicodim Ioan, atesta ca acestea ar fi fost audiate in aceasta zi . Procurorul Nicodim Ioan le-a scris olograf declaratiile acestor doua martore , in ziua in care acestea au fost audiate .
Rog a se da o mare atentie la seriile de pe aceste doua declaratii si la orele la care aceste doua martore au fost audiate , pt ca orele atesta un fapt ,iar seriile de pe aceste declaratii , atesta alt fapt.
A fost legal ca dl procuror Nicodim Ioan sa scrie dansul olograf declaratiile acestor doua martore si sa scrie ce vrea dansul in declaratia lui Jerca Maria si sa nu consemneze adevarul declarat de aceasta verbal ,pt a-i favoriza pe cei trei infractori ?
Orelele consemnate pe declaratia lui Mihalcea Andrei ,pe declaratia lui Argeseanu Valeriu Cosmin si pe declaratia lui Budala Luminita ,arata ca la un moment dat toate aceste trei persoane erau audiate in acelasi timp, in aceasi camera , de dl procuror Nicodim Ioan .
Deasemeni orele de audiere consemnate in declaratia lui Jerca Maria arata ca subsemnata Mihalcea Catalina , Mihalcea Olavi si Mihalcea Andrei eram audiati toti patru in aceeasi camera si in acelasi timp .

30)- Declaratia lui Argeseanu arata ,ca acesta a mintit pe dl procuror Nicodim Ioan , inca de la inceputul audierii lui la parchet , declarand ca nu poseda antecedente penale , cand de fapt el era recidivist si gratiat in urma unei alte condamnari pt vatamare corporala ,( art.181, lit e , Cp ).
Declaratia lui Argeseanu Valeriu Cosmin data la parchet este de parte vatamata /parte civila /parte responsabila civilmente , NU de faptuitor !

31) - Declaratia data la parchet de Geonea Laurentiu Daniel ,complicele lui Argeseanu la agresarea fizica si verbala a familiei Mihalcea , a fost data in calitate de martor ,ca si la politie, si nu de faptuitor cum ar fi fost legal , conform faptelor comise de el si de fratele sau , Geonea Robert Gheorghita . Acesta ca si fratele sau au fost audiati in data de 17-02-2005 , inainte ca dl procuror Nicodim Ioan sa intocmeasca procesul verbal de inceperea urmariri penale impotriva lui Mihalcea Andrei Iulian si a lui Argeseanu Valeriu Cosmin ,proces verbal pe care l-a intocmit in data de 2-03-2005.

32)-Declaratia martorului Liteanu Andrei Alexandru , martorul lui Mihalcea Andrei arata ca si el a fost audiat tot in data de 17-02-2005 , la fel ca si martorul familiei Mihalcea ; Pavel Bogdan si Boaca Dorin .

33)- Procesul verbal intocmit de dl procuror in data de 2-03-2005 arata ca audierile martorilor familiei Mihalcea si ai lui Argeseanu Valeriu Cosmin din data de 17 februarie 2005 au fost ilegale .
Potrivit dispozitiilor legale în vigoare în momentul respectiv (art.228 alin. 1 C. pr. pen.), începerea urmaririi penale se dispune prin rezolutie cand, din cuprinsul actului de sesizare sau al actelor premergatoare efectuate nu rezulta vreunul in cazurile de impiedicare a punerii in miscare a actiunii penale prevazute de art. 10. iar. Potrivit art. 221 sesizarea organelor de urmarire penala se realizeaza prin plangere, denunt sau din oficiu.
Alin. 3 al art. 228 C. pr. pen., în vigoare la momentul respectiv, dispunea: ''Cand organul de urmarire penala se sesizează din oficiu, încheie un proces-verbal care constituie act de începere a urmăririi penale. Asadar, actul de sesizare a parchetului, organul competent sa efectueze urmarirea penala, potrivit art. 209 alin. 3, nu corespunde cu actul prin care s-a dispus începerea urmaririi penale.
Avand in vedere ca in cauză s-a întocmit un proces-verbal de începere a urmăririi penale, înseamnă ca parchetul s-a considerat sesizat din oficiu pe data intocmirii procesului-verbal.
Ca urmare, audierile efectuate pe data de 17 februarie 2005 de catre procurorul Nicodim Ioan sunt efectuate total abuziv întrucat din punct de vedere legal nu era sesizat cu solutionarea cauzei respective.
Pe de alta parte, dacă parchetul se considera sesizat prin plangerea familiei Mihalcea, respectiv denuntul facut la politie de catre socrul lui Argeseanu Cosmin, cauza care, prin declinare de competenta, a ajuns la Parchetul de pe langă Tribunalul Hunedoara, atunci inceperea urmaririi penale trebuia să fie realizata prin rezolutie.

34)- Denuntul lui Popan Ioan arata ca acesta a fost depus in data de 17-12-2004 ,in care relateaza ca ginerele sau , Argeseanu Valeriu Cosmin ,a fost victima unei agresiuni fizice, savarsita de un autor necunoscut .
Denuntul a fost scris olograf de insusi dl subcomisar Todor Vasile , cel care a fost ofiterul de serviciu din seara de 11-12-2004, cel care a cercetat acest caz la politie , care a fost ajutat de agentul de politie, Ernest Balint. .
Popan Ioan stia numele nostru de familie , din seara de 11-12-2004, fiindca a fost prezent la camera de garda a S.U Petrosani si bineinteles stia ca membri familiei Mihalcea au fost victimele ginerelui sau si ai fratilor Geonea si nu agresorii acestuia.

- Declaratia lui Popan Ioan a fost data in data de 17-12-2004 , imediat dupa denunt . Aceasta arata ca dosarul 69315/2004 s-a intocmit in data de 17-12-2004 si nu in 20-12-2004, asa cum atesta documentul eliberat de Politia Petrosani ,care se afla afisat pe acest site. In aceasta zi de 17-12-2004, Politia a trimis o adresa catre CML Petrosani ,pt a i se efectua lui Argeseanu Valeriu Cosmin o expertiza medico-legala . In aceasi zi i s-a facut expertiza lui Argeseanu Valeriu Cosmin si tot in aceasi zi s-a redactat si trimis catre Politie , certificatul medico-legal al acestuia.
Au fost foarte operativi , atat politistii ,cat si medicul legist ,in privinta lui Argeseanu, iar pe noi, familia Mihalcea ne-au tratat cu mare dezinteres si politistii si medicul legist !
In data de 17-12-2004 ,acestui infractor recidivist , politistii si medicul legist i-au dat un mare interes,pe cand plangerea familiei Mihalcea ,depusa in seara de 11-12-2004 ,a fost trata-o cu indiferenta , inregistrand-o ca plangere penala de abia in data de 6-01-2005 . Iar certificatele medico-legale le-am primit '' pe ce se vede ''asa cum s-a exprimat medicul legist ,Jula Valeriu.
Considerati ca cele relatate si dovedite mai sus nu sunt acte de coruptie, savarsite de politistii, care au abuzat de functia pe care o detin , pt a aduce mari prejudicii familiei Mihalcea si in mod deosebit lui Mihalcea Andrei?
Daca nu ar fi avut un avantaj material sau un avantaj de alta natura, credeti ca l-ar fi transformat pe Mihalcea Andrei din victima celor trei infractori in agresorul lui Argeseanu Valeriu Cosmin ?
Mihalcea Andrei nu poseda antecedente penale , pe cand Argeseanu si complicii sai, fratii Geonea ,poseda antecedente penale si au la activ nenumarate infractiuni, majoritatea fiind cunoscute si de catre lucratorii de politie, de la Politia Petrosani.

35)- Referatul de declinare a competentei al Politiei Petrosani arata ,ca d-na subinspector, Szatmari Camelia a facut un scenariu, din care reiese ca fiul meu Mihalcea Andrei si Argeseanu Valeriu Cosmin si-au dat pumni si picioare reciproc , fapt cu totul neadevarat.
Mihalcea Andrei nu a lovit cu pumnii sau cu picioarele pe nici unul dintre cei trei agresori, deoarece acesta dorea sa absolve Academia de Politie si stia ca nu se admite la aceasta Academie de Politie sa aiba cazier , el fiind la acel moment in clasa a 12-a, la Liceul Dimitrie Leonida . Iar in privinta lui Geonea Robert Gheorghita si a lui Geonea Laurentiu Daniel ,complicii lui Argeseanu Valeriu Cosmin la agresarea fizica si verbal a familiei noastre , nu se mentioneaza nimic in acest referat de declinare a competentei catre Parchet . Acestia agresori au disparut pur si simplu din acest caz.
De asemeni noi ,familia Mihalcea, nici pana in prezent , nu am fost instiintati oficial , de Politia Petrosani , ce masuri s-au luat in privinta acestor doi frati Geonea , care ne-au batut , in urma cereri depuse la Politie ,in data de 15-06-2007( Mihalcea Olavi a scris gresit data pe acesta cerere ,scriind data de 16-07-2007.)
In faza de cercetare la Politia Petrosani , au fost intocmite trei dosare 69315/2004, 210602/06/01/2005 si 1014/P/2005, care a fost ulterior modificat in dosarul 1014/P/2004.
Cum va explicati faptul ca Politia Petrosani si IJP Hunedoara nu mentioneaza nimic de dosarul 1014/P/2005 ,care a fost ulterior modificat in anul dosarul 1014/P/2004 , in care a fost audiata martora familiei Mihalcea , Jerca Maria Andreea in data de 4 si 5-01-2005 ?

36)- Adeverinta medicala a subsemnatei Mihalcea Catalina , atesta ca in urma loviturilor de bata primite peste cap de la Argeseanu Valeriu Cosmin in data de 11-12-2004 ,sufar si in present de un sindrom cefalezic , pt care continui sa iau tratament . Deasemeni aceasta adeverinta atesta ca sufar de inca doua boli grave, care datorita nedreptatilor si a stresului la care familia mea este supusa , fara a avea vreo vina , aceste boli mi s-au agravat .

37) Comunicare primita de la Biroul Anticoruptie pentru Judetul Hunedoara atesta ,ca familia Mihalcea a trimis catre DGA 14 petitii , fapt care nu este adevarat .
Familia Mihalcea nu a trimis decat doua o petitii Directiei Generale Anticoruptie Bucuresti , una a trimis-o prin serviciul postal, in data de 6-03-2006, iar cealalta i-a fost inmanata unui ofiter DGA, din Bucuresti , de sotul meu, Mihalcea Olavi , in data de 8-08-2007.Iar familia Mihalcea nu a primit decat 7 instiintari , despre care , subsemnata Mihalcea Catalina am scris pe forumul Directiei Generale Anticoruptie , in mesajul postat Joi,13-07- 2007 ora 3:20 pm.
Dar, in data de 15-08-2008 nu aveam cum sa trimitem vreo o petitie Directiei Generale Anticoruptie , pt ca suntem inca in anul 2007 , iar pe forumul DGA nu exista nici un mesaj postat de subsemnata , Mihalcea Catalina in data de 15-08 2007, ci in data de 14-08-2007 am postat un mesaj.
Aceasta comunicare pe care am primit-o , seamana cu cea pe care ofiterul Tirea mi-a inmanat-o in data de 30-08-2007, pt a o semna si pe care subsemnata, Mihalcea Catalina nu am semnat-o , fiindca acest ofiter Tirea , nu mi s-a inmanat nici o motivare scrisa , care sa ateste pe ce motiv/motive ne sunt inapoiate aceste probe, care arata nevinovatia lui Mihalcea Andrei si care demonstreaza cum au fost masluite declaratiile noastre si ale martorilor nostri de catre oamenii legii ,care au anchetat si judecat cazul Mihalcea .
katy
Membru
Membru

Mesajde de`amoru`artei » 22-Sep-2007, 11:28

Am modificat ultimul mesaj la rugamintea lui Katy. Rog inca o data pe toti cei care posteaza aici sa o faca cu seriozitate.
Orice alt mesaj aberant sau care denota o lipsa crasa de bun simt va fi sters.
Va multumesc pentru intelegere.
de`amoru`artei
Membru PRO
Membru PRO

Mesajde ovidiu panciu » 22-Sep-2007, 14:07

Bataiţă. %-(
zîmbeşte mereu,dacă nu poţi,încearcă !Imagine
ovidiu panciu
Membru
Membru

Mesajde katy » 22-Sep-2007, 17:10

ovidiu panciu a scris : ''Bataiţă.''

Cine credeti d-le Ovidiu Panciu ca merita'' bataita''?
va dati seama ce inseamna pentru o un sa lupte cu o asa problemasa grava ?

Cine-i vinovat in aceasta tara de nedreptatlie si de coruptia din aceasta tara ?
Eu , dumnevoasta sau toti romanii din acasta tara ?

Va rog , faceti-va timp si studiati si judecati logic documentele postate pe site-ul ''aparati drepturile ''si o sa constatati , cat de prosti suntem considerari , noi oamenii simpli, de catre unii oamenii , care profita ca au legea in mana si ca aceasta le permite sa distruga vieti nevinovate .
Nu am sa cedez aceasta lupta si daca va fi sa mor cu dreptate in mana, ca dl Tundrea , sa mor . Nu imi este frica de moarte , imi este greata si sila de ceea ce se intampla in Romania .
Sunt la curent cu tot ce se intampla in aceasta tara , datorita faptului ca citesc presa , zilnic si urmaresc majoritatea talk -show-urile ,pe toate posturile de televiziune ,unde sunt invitati marile personalitati ale acestei tari .
Dvs, d-le Ovidiu Prodan , considerati ca-i bine cum merg lucrurile in aceasta tara ?
Sunteti multumit de modul in care justitia si politia functioneaza in aceasta tara ?
katy
Membru
Membru

LUPTA PENTRU ADEVAR SI DREPTATE CONTINUA

Mesajde katy » 28-Sep-2007, 11:22

Ce trebuie sa faca omul simplu din Romania , pentru a i se respecta drepturile omului si pentru a avea parte de o cercetare si de o judecata dreapta si legala ?

In mesajele anterioare v-am adus la cunostinta ca familia Mihalcea a depus o plangere la Politia Petrosani impotriva martorilor mincinosi din proces .
Patru martori sunt ai lui Ageseanu Valeriu Cosmin , iar doi ai familiei Mihalcea . Acesti doi martori mincinosi ai fam . Mihalcea au mintit ca nu au vazut ce s-a intamplat .
S-a instaurat ’’Legea tacerii .’’
Pe langa declaratiile lor mincinoase , detinem ,ca proba si inregistrari audio , transcrise , pentru a demonstra ca acestia au mintit politia si justitia. ( Ma repet . NU sunt interceptari telefonice )
Sunt discutii libere fata-n fata . Aceste inregistrari nu sunt facute de ‘’inculpatul ‘’ Mihalcea Andrei, asa cum s-a consemnat in incheierea de sentinta din 14 -11-2006 ,ci sunt facute de Mihalcea Catalina .
Agentul de politie Ionescu Adrian , care a vorbit vulgar cu martorul nostru Paval , cum de asemeni s-a purtat si colegul dansului , a dat impotriva tuturor martorilor mincinosi din acest caz, Neinceperea Urmariri Penale .
Dl agent Ionescu , care a pozat in om cinstit , cand am fost audiati, subsemnati Mihalcea Catalina si Mihalcea Olavi , ne-a mintit , spunandu-ne ,ca martora Jerca Maria Andreea , prietena fiului meu cu care se afla acesta in seara de 11-12-2004 , a fost audiata de dansul , la Politie . Aceasta martora nu a fost audiata la Politie , tinand cont ca este un martor important in acest caz , ea fiind de fata atunci cand Mihalcea Andrei a fost batut de Argeseanu si de cei doi fratii Geonea .
E legal ceea ce a facut agentul de politie Ionescu Adrian ?
Nici pana in prezent nu ni s-a raspuns oficial , cu privire la cele doua cereri depuse la Politie, in data de 12-04-2007 si in 15-06-2007. ( Sunt afisate pe internet )
Am depus o cerere catre Parchet , ca toate partile implicate in acest proces sa fie supuse testului poligraf , pt fi un indiciu in demonstrarea faptului ,ca atat familia Mihalcea ,cat si martorii acesteia declara adevarul ,iar partea adeversa cat si martorii acesteia mint .
Iar cu privire la martora mincinoasa Budala Luminita ,
l-am rugat pe dl procuror Roman ,sa trimita o adresa catre Policlinica Spitalului de Urgenta Petrosani pt a i se comunica bolile psihice si neurologice de care sufera aceasta . Procurorul Roman ,care a cercetat aceasta plangere ,nu s-a pronuntat in scris asupra acestei cereri .
Persoanele juridice cunosc faptul ,ca declaratia unei persoane cu probleme psihice serioase ( vizibile ) ,nu are nici o valoare juridica, in fata justitiei .

38-Declaratia lui Geonea Laurentiu Daniel va arata; ca martorul mincinos Baltag Marius nu a existat la locul faptei .Declaratia lui Geonea Laurentiu Daniel , demonstreaza ca a mintit declarand , ca pe Mihalcea Catalina si pe Mihalcea Olavi nu i-a lovit Argeseanu , iar el si fratele lui numai au’’ intervenit ‘’ sa aplaneze conflictul ,dintre Mihalcea Andrei si Argeseanu , nu ca si ei l-au lovit pe Mihalcea Andrei cu piciorele si pumnii ,iar pe Mihalcea Olavii ,cu pumnii .
Si ce este mai important , este ca ceea ce declara Geonea Laurentiu Daniel , nu se aseamana cu rechizitoriul ,intocmit de dl procuror Nicodim Ioan .

Declaratia lui Geonea Laurentiu Daniel data la Politie in calitate de martor , in data de 20-12-2004, scrisa olograf de agentul Ernest Balint care a consemnat in declaratia lui Geonea Laurentiu Daniel ;’’ Ce cunoaste in legatura cu incidentul a carei victima fost Argeseanu Cosmin .’’
Semnat

In legatura cu cele intrebate , declar urmatoarele: ‘’audierera a inceput la ora 9,45 . In data de 11-12-204 ,in jurul orei 18,30 a venit la domiciliul meu numitul Argeseanu Cosmin pentru ca fratele meu Ciobanu Traian Florin sa-i introduca in calculator diferite programe ,acesta a stat pana in jurul orei 20,00, dupa care eu si fratele meu Geonea Gheorghita l-am condus pana in zona pietii din capatul cartierului Aeroport .Ajungand in acea zona ne-am intalnit cu un baiat pe numele de Mihalcea Andrei ,cum a vazut Argeseanu s-a luat de el cerandu-i o bere , la care Andrei a refuzat adresandu-i injurii , atunci Argeseanu i-a aplicat o palma peste fata , vazand acest lucru Mihalcea Andrei l-a lovit cu pumnul incingandu-se o bataie intre ei ,eu si cu fratele meu ne-am bagat intre ei si i-am despartit . Mihalcea Andrei a fugit spre domiciliul lui , noi am ramas in piata pentru a cumpara tigari . Cum stateam in piata am vazut ca a aparut Mihalcea cu tatal tatal sau , maica sa si doi prieteni pe care nu ii cunosc . Tatal lui Andrei l-a prins pe Argeseanu si l-a intrebat ce a avut cu cu el ,adica cu Andrei .
Argeseanu a a inceput sa-i explice ce s-a intamplat intre ei , timp in care am vazut ca Mihalcea Andrei avand o bata de beisbal in mana i-a aplicat o lovitura peste mainile lui Argeseanu acesta a ferit mainile si atunci i-a aplicat o lovitura puternica peste cap moment in care Argeseanu a cazut jos dand din maini si din picioare facand spume la gura , cum au vazut Mihalcea si taica-su , maica-sa si prietenii lui au luat-o la fuga. Noi am anuntat salvarea ,fiind dus la spital si internat de urgenta.
Ne-a fost citita declaratia , declaratie ce corespunde cu cele declarate de mine verbal . Atat declar sustin si semnez ,
Audierea s-a incheiat la ora 10,10 .’’

Semnat
Agent pr. Ernest Balint

39)- Declaratia lui Baltag Marius , martorul mincinos a lui Argeseanu si de asemeni prima lui victima a lui Argeseanu din seara de 11-12-2004 .
Acesta a fost audiat pt prima data in acest proces, in faza de apel . Acesta a mintit in instanta Curti de Apel Alba Iulia , in asa mod ,incat sa-l scoata pe procurorul Nicodim Ioan din necaz , pt intocmirea rechizitoriului fals , si nicidecum sa declare adevarul cu privire la ce s-a intamplat in acea seara de 11-12-2004 .
Cine l-a pus sa minta , este lesne de inteles .La acel momentul dosarul procurorului cu nr 1659/57/2006 se afla pe rol , la C A Aba ,pe care l-am acuzat de abuz in serviciu ( art 246 Cp ), conform art 278 ind 1 Cpp )
Baltag Marius a mintit intr-un mod diferit de ceea ce au declarat cei trei infractori , care ne-au batut si diferit de ceea ce a declarat martora mincinoasa , Budala Luminita , martora bolnava psihic , si de baza , a lui Argeseanu .
Dupa ce veti citi declaratia lui Baltag Marius ,care a fost data illegal , in data de 27-06-2007, in fata instantei C A Alba Iulia , datorita faptului ca avocatii familiei Mihalcea nu au fost prezenti la aceasta sedinta , veti constata, ca Baltag Marius a declarat, ca doar el il insotea pe Argeseanu in seara de 11-12-2004 . Dar, Argeseanu Valeriu Cosmin , Geonea Laurentiu Daniel si Geonea Robert Gheorghita au declarat in toate declaratiile lor , ca ei trei se aflau impreuna , in momentul incidentului , fara a-i mentiona numele lui Baltag in nici o declaratie .
In data de 3-10- 2007, Baltag Marius a fost reaudiat de catre instatanta CA Alba Iulia , la cererea familiei Mihalcea ,adresata instantei de catre avocatul Bleahu. Martorul Baltag a mintit in aceasta declaratie , data in 3-10-2006, ca nu-i cunoaste pe fratii Geonea . Fratii Geonea sunt vecinii lui , acestia stau la parterul blocului in care locuieste acest Baltag Marius .
In incheierea de sedinta a fost consemnat , ca aceasta reaudierea a lui Baltag Marius a fost un supliment la declaratia data in 27-06-2006 .
Acest fapt nu inseamna ,ca i s-a incalcat dreptul la aparare lui Mihalcea Andrei Iulian ,tinand cont ca declaratia data in 27-06-2006 a ramas valabila si nu a fost anulata ?

40)-Certificatul eliberat de Serviciul Judetean de Medicina Legala Deva , arata ca ceea ce este consemnat in rechizitoriu si in cele doua sentinte NU corespunde cu , Foaia de observatie clinica generala a lui Argeseanu Valeriu Cosmin , cu certificatul medico-legal , cu nr. 212212/BII/ 17.12.2004, eliberat de CML Petrosani ,cu rapoartele de expertiza ,eliberate de SJML Deva si IML Timisoara .
La momentul potrivit voi da mai multe amanunte despre toate aceste documente medicale ale lui Argeseanu Valeriu Cosmin .

katy
Membru
Membru

Mesajde katy » 1-Oct-2007, 23:46

CORECTAREA UNOR DATE IN mesajul trimis: Vin Sep 21, 2007 8:28 pm Titlul subiectului: Adevarul cazului Mihalcea,dovedit cu probe

DETALII DESPRE DOVEZILE AFISATE PE SITE -UL APARATI DREPTURILE

5)-)- Concluziile cauzei , pe care Mihalcea Olavi le-a depus la arhiva Tribunalului Hunedoara in data de 30-01-2006 , sfatuit de avocatul Stef Ioan , care i-a spus ca in termen de o luna de la terminarea procesului ,poate depune si dansul concluzii ale cauzei la dosarul , care se va afla la arhiva Tribunalului Hunedoara. Cand parta vatamata , Mihalcea Olavi le-a depus in data de 30-01-2006 ,sentinta fusese data in data de 25-01-2006 Deci ,aceste concluzii scrise de Mihalcea Olavi au fost depuse tardiv ,iar avocatul Stef Ioan nu a depus concluziile cauzei la dosarul 2207/2005 .
Acest fapt savarsit de avocatul Stef Ioan arata ca a tradat interesele clientilor , in favoarea celor trei infractori si a celor care i-au favorizat si ii favorizeaza in continuare .

15)- Incheierea de sedinta din data de 14-11-2006 arata , ca probele audio , ale familiei Mihalcea , au fost respinse intr-un mod necinstit ,grefiera consemnand in aceasta incheiere de sedinta, ca aceste inregistrari sunt interceptari telefonice , fapt cu totul neadevarat . Sunt discutii libere , fata-n fata cu martorii , nu interceptari telefonice . Subsemnata Mihalcea Catalina le-am facut in timpul in care studiam declaratiile din dosar , cu fiecare martor in parte , la noi in casa .
Prima inregistrare am facut-o cu un telefon mobil , care inregistreza , atata timp cat bateria telefonului este incarcata , iar restul inregistrarilor le-am facut cu un reportofon ,de o calitate foarte buna .
- In aceasta incheiere de sedinta Judecatorii de la Curtea de Apel Alba Iulia ne-a respins reaudierea martorului Elsasser Paul , motivand aceasta respingere ,ca martorul nostru, Elsasser Paul, a fost reaudiat in nenumarate randuri , inclusiv de catre instanta de apel .
Elsasser Paul nu a fost audiat decat o singura data , in data de 3 -10-2006 de catre Curtea de Apel Alba Iulia si atunci nu a vrut sa declare adevarul celor vazute de el inseara de 11-12-2004 . Detinem inregistrarea audio din data de 3 -10-2006 ,care demonstreaza de ce a mintit acest martor. Si in care marturiseste, ca a vazut ca Argeseanu il ataca pe Mihalcea Andrei si nicidecum ca Mihalcea Andrei a lovit miseleste pe la spate pe Argeseanu . Inregistrarea audio am facut-osubsemnata, Mihalcea Catalina ,in prezenta avocatilor Filipescu si Bleahu .

,
katy
Membru
Membru

doua intrebari

Mesajde katy » 3-Oct-2007, 11:06

Am doua intrebari pentru cei care au suspiciuni in privinta imprejurarilor in care se presupune ca a fost lovit Argeseanu ,de fiul meu , tinand cont de ceea ce a declarat martorul ( complicele ) lui Argeseanu, Geonea Laurentiu Daniel .
Argeseanu a fost ''lovit '' din fata sau din spate ?
Argeseanu era la pamant sau in picioare ?

Citez:''Argeseanu a a inceput sa-i explice ce s-a intamplat intre ei , timp in care am vazut ca Mihalcea Andrei avand o bata de beisbal in mana i-a aplicat o lovitura peste mainile lui Argeseanu acesta a ferit mainile si atunci i-a aplicat o lovitura puternica peste cap moment in care Argeseanu a cazut jos dand din maini si din picioare facand spume la gura , cum au vazut Mihalcea si taica-su , maica-sa si prietenii lui au luat-o la fuga.''
katy
Membru
Membru

GAZETA VAII JIULUI

Mesajde katy » 10-Oct-2007, 13:23

'DEZVALUIRI

Tineti-va bine!
PROCURORI , JUDECATORI SI POLITISTI DIN PETROSANI -CERCETATI DE PARCHETUL DE PE LANGA INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE .

Nr. 1387 • Miercuri • 10 octombrie 2007 • Fabricat 100% in Valea Jiului • Cotidian de opinii, informatii si reportaje. ''
http://www.gvj.ro/reportaj.htm
katy
Membru
Membru

GAZETA VAII JIULUI

Mesajde katy » 15-Oct-2007, 23:42

Nr. 1392 • Marti • 16 octombrie 2007 • Fabricat 100% in Valea Jiului • Cotidian de opinii, informatii si reportaje

''Felicitari, Gazeta Vaii Jiului!

Felicitari si curaj directorului si intregului colectiv de redactie.

Felicitari pentru un articol plin de realism si obiectivitate, atât de necesar nu numai pentru Valea Jiului ci pentru intreaga tara, respectiv articolul “Tineti-va bine!, / Procurori, judecatori, politisti din Petrosani, cercetati de Parchetul de la Curtea Suprema”.

Domnilor, cuvintele sunt prea mici pentru a descrie curajul si efortul de care ati dat dovada si ati facut posibil sa apara in presa acesti oameni care ne fac sa tremuram când trecem pe lânga ei si care iau mita cu carul la tot pasul, care te persifleaza pur si simplu când ai dreptate, dar devin foarte receptivi când e vorba de spaga.

Majoritatea locuitorilor care au avut de-a face cu procuratura si tribunalul ii cunosc ca pe niste mielusei care sug fara nerusinare, umflându-si conturile pe numele altora, ridicându-si case mai pe aproape sau mai pe lânga Petrosani, incercuite de garduri pe masura, din sudoarea fruntii lor, preocupati mereu cum sa mai ia spaga.

Au umplut curtile tribunalelor cu limuzine si paralimuzine, isi petrec concediile pe zeci de mii de euro, iar daca intri la ei in birou sa ceri dreptate, dreptate pe care ei nu o fac, se incrunta si se imping in fotolii de zici ca ai ajuns la streang. Prin Sala Sfânta a Dreptatii, isi bat joc de tine si te iau si la misto iar daca nu ai cotizat ca lumea devin nervosi si zbiara la tine, ca doar ei fac dreptatea.

Domnule director si dragi domni din redactie, lista pe care ati dat-o este incompleta, dar in scurt timp va ajutam sa o completati cu cazuri mai concrete de târgovnici judecatori, procurori si politisti.

Asteptam cu nerabdare numele politistilor care pocnesc in uniforma cu valuta sub centura si pistol.

Insistent va rugam sa reeditati ziarul dumneavoastra de miercuri, 10 octombrie 2007, nr. 1387.

Va vom ajuta si va vom tine la curent cu date concrete de spaga, nu numai cu ceea ce distinsul Daniel Brasoveanu a avut curajul sa faca si caruia va rugam sa ii aduceti multumirile cetatenilor Vaii Jiului pentru curajul dumnealui de a se lupta cu acesti hoti si banditi.

Va asiguram ca noi, reprezentantii “Pro Democratia” si “Pro Dreptate fara Spaga”, inaintam câte un exemplar din aceasta scrisoare si la Procuratura Generala si la Guvern, la Presedinte si la Consiliul Superior al Magistraturii.

Totul este real, dar nici macar 1% din ce se intâmpla in lugubra cladire a Judecatoriei din Petrosani.

Consideratie si curaj in continuare, asteptam mersul anchetei.

Scrisoarea este semnata de un numar de 10 persoane, rugamintea acestora fiind ca, pentru moment, sa le pastram anonimatul. ''

http://www.gvj.ro/

http://www.gvj.ro
katy
Membru
Membru

CORUPTIA DISTRUGE VIETI NEVINOVATE (Cazul Mihalcea )

Mesajde katy » 23-Oct-2007, 17:17

-Detalii despre dovezile afisate pe forumul '' aparati drepturile '' , care vor demonstra multe ilegalitati , falsuri in inscrisuri si incalcarea dreptului la aparare al lui Mihalcea Andrei Iulian .

40)-Raportul de expertiza eliberat de Serviciul Judetean de Medicina Legala din Deva arata , ca ceea ce este consemnat in rechizitoriu si in cele doua sentinte nu corespunde cu Foaia de observatie clinica generala a lui Argeseanu Valeriu Cosmin , cu Certificatul medico-legal , eliberat de CML Petrosani si cu Raportul de expertiza eliberat de IML Timisoara.
(Al treilea act medico- legal a lui Argeseanu Valeriu, dupa avizul dat de medicul legist –primar Dan Marculescu la Certificatul medico-legal cu Nr 212212/B/II/17.12.2004))
- In data de 19-12-2005 lui Argeseanu Valeriu Cosmin i se efectueaza o noua expertiza medico-legala de catre SJML HD din Deva.
RAPORT DE EXPERTIZA MEDICO-LEGALA cu nr; 426.498/B/20.12.2005
Subsemnatii:dr DAN MARCULESCU medic primar legist ,sef, dr.CLAUDIU OIEGAR medic specialist legist , ambii de la SJML-HD-Deva , dr MONICA OIEGAR medic specialist psihiatru ; dr VLADIMIR STOICESCU medic primar neurochirurg si dr IOAN TODEA Medic primar expert in cadrul Cabinetului de Expertiza capacitate de munca , de la Spitalul jud. Deva , solicitati de Tribunalul Hunedoara prin adresa dosar . 2207/ 2005, de a efectua o expertiza medico-legala privind pe Argeseanu Valeriu Cosmin.
Concluzii.
1)Numitul Argeseanu Valeriu Cosmin prezinta ; stare post traumatica cranio cerebral cu hematon extradural operat , lipsa de substanta osoasa pe 6/5 , parietal stang.
2)Raportat la starea sa , susnumitul prezinta o deficienta globala usoara , incapacitate adaptiva neincadrandu-se in grad de invaliditate , poate lucra cu program normal fara efort fizic.
3) Datorita lipsei de substanta osoasa interesand cele doua straturi cu diametrul peste 2 cm , susnumitul prezentand o invaliditate traumatica de 15% , conform baremului de asigurarare ASIROM.
Dr. Dan Marculescu - medic primar ,dr in stiinte medicale
Dr.Claudiu Oiecar - medic specialist legist
Dr.Stoicescu Vladimir - neurochirurg
( In concluzia 1 ,scrie ca Argeseanu Valeriu Cosmin are lipsa de substanta osoasa de 6/5cm , parietal stanga ,iar in Raportul de Expertiza al SJML scrie, putin mai sus ;’’ Ex . obiectiv medico-legal .-19.12. 2005 – parietal stanga lipsa de substanta osoasa de 5/4cm .

41) - Al doilea act medico-legal a lui Argeseanu Valeriu Cosmin, eliberat de SMJL HD din Deva este avizul dat de medicul legist primar , Dan Marculescu .
Inscrisul medical cu Nr 598566/23/12/2004 emis de SJML Deva precizeaza ca se avizeaza concluziile stabilite in certificat, cu mentiunea ca leziunile suferite de victima s-au putut produce prin lovire activa cu un corp dur .
Acest inscris este semnat de medicul legist primar Dan Marculescu .
Acest document a fost sustras din dosar pe perioada judecarii acestui caz si la concluzia acestui inscris, face referire instanta C A Alba Iulia , in sentinta din 20-02-2007 , dar numai in privire la aceasta concluzie , neconsemnand in sentinta numarul acestuia ,data avizari si de catre cine a fost avizat Certificatul Medico-Legal cu Nr 212212/BII/ 17. 12. 2004 .
De raportul de expertiza medico legala intocmit la SJML Deva , jud HD , cu Nr 426.498/B/20.12.2005 , nu s-a mentionat nimic in aceasta sentinta .

Articolul 9 ,alin 1 , lit e
''Prin aviz medico-legal se intelege actul intocmit de comisia superioara medico-legala, precum si de comisiile de avizare si control al actelor medicale, la solicitarea organelor judiciare, prin care se aproba continutul si concluziile actelor medico-legale si se recomanda efectuarea unor noi expertize sau se formuleaza concluzii proprii. ''
http://www.legmed.ro/files/Legislatie-ML.pdf
Organizarea activitatii si functionarii institutetor de medicina legala cu modificarile legale aduse de lega Nr459/2001;OG 57/2001; Legea 271/2004

Comisiile de avizare si control al actelor medico-legale .(D)
Art 19 -1) Comisia de avizare si control al actelor medico-legale ,
ca re functioneaza in cadrul institutelor de medicina legala ,verifica , evalueaza , analizeaza si avizeaza din punct de vedere stiintific continutul si concluziile diverselor acte medico-legale realizate de serviciile de medicina legala judetene , conform competentei teritoriale .
2)- Avizarea se solicita de organele de urmarire penala si de instantele de judecata , in conditiile legii , ori se realizeaza din oficiu in cazul noilor expertize medico-legale ,inainte ca actele noilor expertize sa fie transmise organelor de urmarire penala sau instantelor de judecatoresti .
Art 20)- Organele judiciare care solicita avizul comisiei de avizare si control al actelor medico-legale sunt obligate sa puna la dispozitie acesteia toate documentele medicale si medico-legale existente in dosarul cauzei , insotite de o adresa de inaintare care cuprinde un scurt istoric al faptei , precum si intrebarile la care se asteapta un raspuns prin avizul comisiei de avizare si control .
Art 21) -1) In cazul in care concluziile expertiziei medico-legale sunt contradictorii , comisia de avizare si control se pronunta asupra acestora , putand formula anumite precizari si complectari .
2)-In cazul in care concluziile actelor medico-legale nu pot fi avizate , comisia de avizare si control recomanda fie refacerea partiala sau totala a acestora , fie efectuarea unei noi expertize .
Art 22)- 1)- Dupa obtinerea avizului comisiei de avizare si control se poate solicita efectuarea unor noi expertize medico-legale de catre unitatile medico-legale ierarhic inferioare acesteia numai in cazul in care comisia de avizare si control a recomandat explicit acest lucru sau daca au aparul date noi medicale ori de ancheta , inexistenta la data expertizelor anterioare .
2)-Avizele comisiei de avizare si control se trimit solicitantilor in termen de cel mult 30de zile de la data cereri ,dar numai dupa achitarea contravalorii expertizei , si se comunica institutiilor de medicina legala care s-a pronuntat in cauza restpectiva .

(Conform acestor legi ,avizarea certificatului medico-legal 212212/BII/17.12.2004 ,eliberat de medicul legist ,Jula Valeriu , trebuia avizat de o comisie medicala a unui Institut de Medicina Legala , nu de medicul primar legist, Dan Marculescu.

42)-Declaratia lui Budala Luminita arata ca exista mari contradictii intre declaratiile celor trei agresori si ale martorului Batag Maris ,angajat de Argeseanu sa minta pt el , pt complicii lui si pt dl procuror Nicodim Ioan , care a intocmit un rechizitoriu bazat pe imaginatia dansului si nu pe probele din dosar .
Aceasta martora a aparut din senin in acest caz , dar ea nu a existat la locul faptei . Nici una din partile implicate in acest caz nu a afirmat ca aceasta a fost la locul faptei si mai ales in imprejurarile declarate de ea . Numai procurorul Nicodim Ioan a vazut-o , pt ca avea nevoie de un martor mincinos, pt al scoate pe Argeseanu Valeriu Cosmin din necaz si sa poata sa-i disculpe pe fratii Geonea , ca lund parte la agresarea familiei Mihalcea .
Declaratia lui Budala Luminita ;(copiata dupa original )
Audierea a inceput la orele 10, 50.
In data de 11 xII 2004 in jurul orei 21 am plecat din locuinta in Petrosani situata in Petrosani Cartierul Aeroport pentru a face cumparaturi la un magazin din apropiere . Pentru a ajunge acolo trebuia sa traversez strada . Dupa ce am traversat strada am observat ca in apropierea pietii de cartier erau adunate mai multe persoane care se certau intre care am vazut si o femeie . Mi-am continuat traseul ,am stat la rand la magazin am cumparat ce-mi trebuia iar dupa 5-10-minute am parasit magazinul . Ajungind in zona unde vazusem acele persoane care se certau , am constatat ca pe una din masinile parcate din apropiere era mult sange , un tinar pe care nu-l cunosc era cazut la pamant si a fost lovit de un altul cu piciorul . Langa un stalp un alt tanar pe care-l cunosteam din vedere si am aflat ca se numeste Argeseanu Cosmin se ridica de jos si era plin de sange . Am incercat sa-l ajut sa se ridice insa imediat din spatele meu am auzit zgomot de pasi in alergare . Apoi am vazut un tanar care din spatele lui Argeseanu cu o bata de base ball-a lovit in cap . Acesta a cazut la pamant iar agresorul impreuna cu alte persoane au parasit in fuga locul faptei intrucat cineva striga ca vine poltia . Am auzit apoi sunetul sirenei si a aparut o ambulanta in care a fost urcat Argeseanu. Eu am tranversat strada si am plecat acasa .
Audierea s-a incheiet la orele 11,05 . Aceasta imi este declaratia pe care o dau si o semnez .
Semntura procurorului Semnatura lui .
Nicodim Ioan Budala Luminita

43)-Declaratia lui Argeseanu Valeriu Cosmin data la Politie arata ca acesta a fost insotit de fratii Geonea in seara de 11-12 2004 , nu de Baltag Marius , cum a declarat acesta in data de 27-06-2006 la C A Alba. Aceasta declaratie demonstreaza ca cele declarate de el nu se aseamana cu cele declarare de martorii lui (fratii Geonea sunt complicii lui ) si nici nu se aseamana cu cele consemnate in rechizitoriu de dl procuror Nicodim Ioan , care a cautat sa-l scoata din necaz pe Argeseanu Valeriu Cosmin ,cu ajutorul martorei Budala Luminta .
Acesta ca si complicii sai , fratii Geonea si martorii sai nu au declarat ca toata familia Mihalcea a fost batuta de el si de fratii Geonea .
Declaratia lui Argeseanu Valeriu Cosmin data in Spital in data de 22 -12-2004 , in calitate de parte vatamata , scrisa olograf de agentul pr. Ernest Balint.
In data de 11-12-2004 in jurul orei 16,30 , nu mai retin bine mi-am luat unitatea centrala a calculatorului si m-am dus la domiciliul lui Geonea Laurentiu Daniel pentru a mi-l repara fratele sau deoarece se pricepe , era avansat . Am stat pana in jurul orei 20,00 timp in care am consumat cu Laurentiu si fratele celalalt Robert o sticla de 2 litri de bere . Dupa ce mi-a reparat calculatorul am plecat cu Laurentiu si cu Robert spre domiciliul meu , ajungand in dreptul pietii din capatul strazii Aviatorilor ne-am intalnit cu un baiat pe numele Andrei care era cu o fata si un baiat , la inceput Laurentiu i-a cerut lui Andrei sa dea cate o bere la care Andrei a refuzat zicand ca cine esti tu sa iti dau o bere , atunci am intervenit si eu solicitandu-i acelasi lucru de la Andrei acesta a devenit mai recalcitrant adresandu-mi injurii eu auzind i-am tras o palma peste fata dupa care Andrei a sarit la mine fapt pentru care ne-am luat la bataie lovindu-ne cu pumnii . La inceput cei doi fratii faceau glume dupa care vazand ca bataia ia amploare au intervenit despartindu-ne . Cum am fost despartiti Andrei a plecat cu fata respectiva si acel baiat , atat ca cei doi nu au intervenit doar se uitau . Nu a durat circa 5min ca la noi a venit Andrei insotit de tatal sau , mama sa si un tanar blond , avand tatal lui Andrei si acel tanar blond in maini cat o bata de bysbal . Tatal lui Andrei la lovit prima data peste gura pe Robi timp in care i-a sarit bata din mana , am intervenit noi adica eu si cu Laurentiu timp in care am simtit de la spate o lovitura in cap am cazut jos si l-am vazut pe Andrei care m-a lovit din nou peste mana si nas , dupa care au fugit . Eu am fost transportat cu salvarea la spital unde am fost internat de urgenta si supus unei interventii chirurgicale la cap . Dupa cateva zile am aflat de la cei doi fratii Geonea ca in cap am fost lovit de catre Andrei , iar de la politie am aflat ca pe Andrei il cheama Mihalcea Andrei .
Fata de cele declarate solicit indentificare si luarea masurilor legale impotriva faptuitorului iar ca parte civila solicit sa suporte cheltuielile spitalicesti . Mi-a fost citita declaratia , declaratie ce corespunde cu cele declarate de mine verbal aratand ca inainte de a veni tatal lui Andrei cei doi fratii Geonea nu l-au lovit pe Andrei , doar eu m-am batut cu acesta. Acesta este declaratia pe care o dau si o sustin si o semnez . Audierea s-a incheiat la ora 10,30
Semnatura agent. pr. Semnatura
Balint Ernest lui Argeseanu

44)- Declaratia lui Ursache Vasile , martor neutru citat de reprezentantul Parchetului CAAlba Iulia ,acesta fiind persoana care a anuntat salvarea in seara de 11-12-2004 .
Procurul de sedinta din data de 20-02-2007 , nu a luat in considerare aceasta declaratie adevarata , data de o persoana onesta si care are credinta in Dumnezeu , respingand apelul ca fiind nefondat si ca declaratia martorei Budala Luminita , trebuie luata in considerare ,pt ca aceasta este martor neutru . D-na procuror a afirmat, la sfarsitul sedintei ,cand a auzit ceea ce a declarat martorul Ursache Vasile ‘’ca aceasta putea fi oriunde ‘’, in seara de 11 dec 2004 .
Martora Budala Luminta , nu a existat la locul faptei , ca si martorul Baltag Marius , prima victima a lui Argeseanu Valeriu Cosmin din seara de 11-12-2004, fapt declarat de Ursache Vasile .Acesti doi martori mincinosi au declarat ca ei au ajutat la transportarea lui Argeseanu in ambulanta ,fapt pe care martorul Ursache l-a infirmat , declarand ca Argeseanu a fost ajutat sa urce in ambulanta de fratii Geonea si de lucratorii de pe ambulanta si ca langa ambulanta nu se mai afla nimeni, decat cei mentionati , adica , Argeseanu , fratii Geonea si lucratori de pe ambulanta . Acest martor a declarat ca Argeseanu Valeriu Cosmin era constient , beat si chiar a vorbit cu lucratorii de pe ambulanta .
Nu cum s-a consemnat in actele luiArgeseanu Valeriu Cosmin , medicale si medico-legale ,ca acesta era in stare de inconstinta .

Martora BudalaLumnita este cunoscuta ca in cartier , ca ‘’lili nebuna’. Scoala a absolvit-o , impreuna cu fratele ei , tot bolnav psihic , la '' Scoala Speciala Paclisa - Scoala ajutatoare pentru copii cu dizabilitati si handicap .''

45)-Declaratia lui Baltag Marius din 3-10-2004 , arata ca acesta si-a schimbat declaratia , afirmand de data aceasta ca era insotit de Ene Aurelian si nu mai era cu Argeseanu ,asa cum a declarat in data de 27-06 2006 , in fata instantei CaAlba Iulia . De asemeni a mintit ca nu-i cunoaste pe fratii Geonea si ca acestia nu se aflau la momentul in care Mihalcea Andrei a fost batut si nici nu a declarat ca Mihalcea Olavi si Mihalcea Catalina a fost batuti in acest incident .
( Daca a stat la 5 m , asa cum a declarat acesta , era imposibil sa nu vada tot incidentul din 11-12-2004 ! )
Fratii Geonea sunt vecinii lui Baltag Marius , locuiesc in acelasi bloc din str. Aviatorilor , nr 50 . Fratii Geonea locuiesc la parterul blocului , iar Baltag Marius locuieste la etajul 2 . Argeseanu Valeriu locuind la acea vreme in blocul 52 . In acest moment este plecat din tara, din primavara anului 2007.

46)- Incheierea de sedinta din 27-06 -2006 arata ca audierea lui Baltag s-a desfasurat fara ca avocatii familiei Mihalcea sa fie prezentii la acesta sedinta de judecata , incalcandu-i astfel lui Mihalcea Andrei dreptul la aparare , garantat de Constitutia Romaniei si de legile acestei tari . Avocatul Filipescu Corneliu aflandu-se in aceasta zi, in concediu in strainatate ,iar avocatul Bleahu Victor la Congresul avocatilor de la Mamaia .

47)-Incheierea de sedinta din 3-10-2006 arata ca martorului Baltag Marius i s-a luat un supliment de declaratie si nicidecum ca familia Mihalcea a insistat ca acest martor mincinos sa fie reaudiat , deoarece audierea din 27 -06-2006 a fost ilegala, nefiind, dupa cum am scris mai sus , prezenti avocatii familiei Mihalca , la aceasta sedinta de judecata.
Daca instanta a considerat acesta reaudiere a lui Baltag Marius un supliment de declaratie la declaratia data in 26-06-2006, inseamna ca lui Mihalcea Andrei i s-a incalcat in mod intentionat dreptul la aparare .
(Constitutia Romaniei ;Articolul 24 - Dreptul la aparare
(1) Dreptul la aparare este garantat.
(2) In tot cursul procesului, partile au dreptul sa fie asistate de un avocat, ales sau numit din oficiu.)
Stanciu Livia , avocatul lui Argeseanu a renuntat la audierea martorul Radu Aurelian . Nici acest martor nu a fost la locul faptei , dar Argeseanu il rugase in nenumarate randuri sa vina sa declare ca a vazut ca Mihalcea l-a lovit cu bata in cap .
Detinem ca proba a celor afirmate de acest martor, o inregistrare audio , si o discutie avuta pe messenger , intre Radu Aurelian si Mihalcea Andrei , discutie de care a luat cunostinta mai multe persoane ,inclusiv avocatul familiei Mihalcea , Filipescu Ioan Corneliu .

48 - Tricoul pe care-l purta Mihalcea Andrei in seara de 11 dec -2004 ,la momentul in care Argeseanu il ataca din nou , dupa ce in prealabil acesta fusese batut de el si de fratii Geonea , cu picioarele si pumnii si bineinteles dupa ce batuse si pe toata familia Mihalcea .
Geaca , de culoare crem si negru si bluza de treining i-au fost smulse de cei trei agresori in timpul primului incident .
Acesta proba ( tricoul plin de sange ) nu dorit sa fie expertizat si aratat ca ca proba judecatorilor , de catre avocatii nostrii , spunandu-ne ca este ‘’o proba irelevanta .’’
Tricoul lui Mihalcea Andrei demonstreaza, ca Mihalcea Andrei s-a sters la nas cu acest tricou , pt ca nasul ii sangera in continuu , chiar si dupa terminarea scandalului , pe drumul pana la politie si apoi la Spitalul de Urgenta Petrosani lui Mihalcea i-a tot sangerat nasul .
I-a fost fracturata piramida nazala si a avut foarte multe leziuni vizibile , pe figura si pe corp . Lovitura data cu piciorul in figura ,de Argeseanu, i-a fracturat piramida nazala , fapt pt care Mihalcea Andrei , a picat intr-o stare de inconstienta ,revenindu-si ,tot in bataia celor trei agresori .

49)- Declaratia lui Budala Luminita din 14 -11-2006 a fost data la instentele familiei Mihalcea , pt ca exista mari contradictii cu privire la cele declarate de acesta si decele declarate de toate partile implicate in acest caz . Subsemnata Mihalcea Catalina , in data de 14-11-2006 , in tipul audierii martorei Budala Lumnita , m-am ridicat in sala de judecata si am aratat judecatorilor de la Curtea de Apel Alba Iulia ,ca Mihalcea Andrei era imbracat in tricoul rosu , la momentul atacului lui Argeseanu asupra sa , si spund judecatorilor de la Curtea de Apel Alba Iulia , ca ceea ce afirma Budala Luminita , nu demonstreaza ca Mihalcea Andrei l-a lovit pe Argeseanu , pe cand acesta era la pamant , fiind prezenta langa el .
In declaratia acestei martore s-a consemnat ca persoana care l-a lovit pe Argeseanu Valeriu Cosmin nu se asemana cu Mihalcea Andrei ,deoarece agresorul purta o haina neagra si pe cap purta un fes negru .
(Aceasta martora a declarat verbal in fata instantei , ca acel tanar care l-a lovit pe Argeseanu era mai slabut si mai inalt decat Mihalcea Andrei si ca agresorul purta un fes negru ‘’tuguiat’’ pe cap . )
Mihalcea Andrei nu purta fes pe cap , deoarece pe acesta l-a folosit pe post de batista , dupa care l-a bagat in buzunar si acest fes se muleaza pe cap si nu este’’ tuguiat .’’
Daca instanta a considerat ca acesta martora , bolnava psihic , declara adevarul , cum se face ca nimeni din partile implicate in acest caz nu o mentioneaza in declaratiile lor , inclusiv , partea adversa

Srisoare deschisa catre ministrul Cristian David . Ministrul internelor şi reformei administrative .
http://forum.mai-dga.ro/viewtopic.php?p=105#105
katy
Membru
Membru

Mesajde res » 23-Oct-2007, 21:40

katy scrie:[...]romanii nu sunt prostii , sunt inteligenti ,chiar daca nu au scoala prea multa . Numai ca unii dintre ei sunt fricosi si lasi si nu vor sa spuna ce au pe suflet sau sa spuna ce-i deranjeaza in aceasta societate , in care traim cu toti .[....]

Frica si lasitatea nu sunt atitudini ereditare ci impuse prin educatie, justitie si religie.

PS. Eu te inteleg katy draga si te sustin moral, ca altfel nu te pot ajuta. :oops:
res
Vizitator
Vizitator

Mesajde katy » 26-Oct-2007, 14:56

Res a scris;''Frica si lasitatea nu sunt atitudini ereditare ci impuse prin educatie, justitie si religie. ''

Res , in cei aproape trei ani de zile , de cand ne luptam cu infractorii si cu cei corupti ,am cunoscut multe persoane ,de toate categoriile sociale .
Si sti ce am constatat la foarte multe persoane ,pe langa frica si lasitate ?
Indiferenta fata de oamenii nevoiasi si de cei aflati la necaz .
Multi oamenii , care ne cunosc, sunt curiosi sa afle ce se intampla in cazul nostru , dar pt a avea de ce barfi pe la colturi , nu pt ca i-ar interesa viata noastra .
Am primit ajutor , doar de la cateva persoane , care ma cunosc foarte bine si stiu ce fel de om sunt .
Oameni straini si cu credinta in Dumnezeu , pe care nu i-am cunoscut inainte de a veni in Valea Jiului .
Res , ai citit declaratiile infractorilor si ale martorilor sai mincinosi , afisate pe site-ul ''aparati drepturile''?
Cum a ajuns la concluzia procurorul, ca acest infractor era peste sotul meu si ca fiul meu l-a lovit miseleste pe la spate ?
Nu lua in considerare declaratiile lui Baltag , date in mod ilegal la C A Alba , pt ca acele declaratii au fost data in 27-06-2006 , adica la 1 an si 6 luni si cealalta in 3-10-2006, la 1 an si 10 luni de la incident .
Una a fost data, fara a fi avocatii nostri in sala , iar cea de-a doua declaratie , judecatorii au considerat ca este un supliment la prima declaratie , ceea ce nu trebuia sa fie un supliment de declaratie ,ci trebuia anulata prima declaratie , pt ca i s-a incalcat dreptul la aparare lui Andrei , garantat de lege si de Constitutia tarii .
Condamnarea fiului meu s-a bazat pe declaratia lui Budala L , cea care a fost scrisa olograf de procurorul Nicodim .
Res , are vreo logica sau un dram de adevar cele declarate de Argeseanu si cele declarate de '' martorii lor ?
Cum sa lovesti un om din spate ,daca acesta a ferit mainile ?
Poti lovi un om din spate si el sa poata feri mainile ?
Pe mine si pe sotul meu cine ne-a batut ?
Daca procurorii , politisti si judecatorii ''au crezut ''ca acestia declara adevarul ,cum se face ca acestia nu declara si faptul ca ne-au batut , si pe mine si pe sotul meu ?
Omul care nu minte spune tot ,asa cum s-a intamplat ,iar adevarul are doar o varianta , nu zeci , ca ale acestor infractori si martori mincinosi .

Geonea Laurentiu Danie a declarat .
''Argeseanu a a inceput sa-i explice ce s-a intamplat intre ei , timp in care am vazut ca Mihalcea Andrei avand o bata de beisbal in mana i-a aplicat o lovitura peste mainile lui Argeseanu acesta a ferit mainile si atunci i-a aplicat o lovitura puternica peste cap moment in care Argeseanu a cazut jos dand din maini si din picioare facand spume la gura , cum au vazut Mihalcea si taica-su , maica-sa si prietenii lui au luat-o la fuga. Noi am anuntat salvarea ,fiind dus la spital si internat de urgenta. ''

Argeseanu a declarat ; ''Tatal lui Andrei la lovit prima data peste gura pe Robi timp in care i-a sarit bata din mana , am intervenit noi adica eu si cu Laurentiu timp in care am simtit de la spate o lovitura in cap am cazut jos si l-am vazut pe Andrei care m-a lovit din nou peste mana si nas , dupa care au fugit . Eu am fost transportat cu salvarea la spital unde am fost internat de urgenta si supus unei interventii chirurgicale la cap .''

Daca sotul meu il lovea pe ''Robi '' cu bata peste gura, incat sa-i sara bata din mana , nu-i zbura cativa dinti sau ii facea niste leziuni la gura ?
Acesta nu a avut nici -o leziune .
Argeseanu a declarat ca '' a intervenit '' cu Laurentiu ,pt a-l ajuta pe ''Robi ''si atunci a simtit o lovitura in cap si a cazut si l-a vazut DIN NOU pe Andrei ca-l lovea peste maini si peste nas .
Pai ,cum DIN NOU ?
Daca el fooseste cuvantul ,DIN NOU ,inseamna ca a vazut si cine l-a lovit in cap , pe la spate ?
Poate ca Argeseanu are si ochii la spate !?
Res ,de ce crezi ca Argeseanu a declarat ,ca a vazut, ca fiul meu l-a lovit peste nas si peste maini ?
Pentru ca a cazut ca prostul , in timp ce- l fugarea pe un tanar ,Buzea (dupa incidentul avut cu noi ) ,iar la degetul mic ,a avut o mica echimoza violacee , facuta de la pumnii pe care i-a dat lui Andrei .

Dar l-a sfarsitul declaratie Argeseanu a declarat ;
''Dupa cateva zile am aflat de la cei doi fratii Geonea ca in cap am fost lovit de catre Andrei , iar de la politie am aflat ca pe Andrei il cheama Mihalcea Andrei . ''

Pai ,el nu a declarat la inceputul declaratiei, ca Andrei la lovit ''DIN NOU ' , peste maini si peste nas ?
Si la sfarsitul declaratiei , Argeseanu , a declarat ca fratii Geonea i-au spus ca l-a lovit fiul meu in cap !
Cum au vazut fratii Geonea acest fapt , daca erau implicati in incident , sa tinem cont ,ca unul mai era si lovit in gura ?

Complicele lui ,Geonea Laurentiu a declarat, ca atunci cand Argeseanu a cazut ( deci, nu era cazut la pamant , ci era in picioare ) a inceput sa dea din maini si din picioare .
Atunci cine a venit in fata blocului nostru , fantomele infractorilor ? Vecinii nostri i-au vazut , iar martorii nostri au declarat , ca acestia au venit in fata blocului ,in care locuim , ca erau vii si nevatamati si aveau chef de de bataie in continuare !
Oare cei care au anchetat/ancheteaza si judeca acest caz nu vad minciunile din aceste declaratii ?
Budala Luminita unde se afla ?
De ce nu a declarat nici unul dintre infractori , ca aceasta era acolo ?
Baltag unde era , ca nici pe acesta nu l-au vazut infractorii si nici noi ,familia Mihalcea si martorii nostri ?
De unde a scos-o procurorul Nicodim pe martora Budala si cine l-a angajat pe Baltag sa minta ?

Res , sti ce imi spunea martora Budala intr-o discutie ,pe care eu am inregistrat-o ,fara stirea ei , cand am intrebat-o , cine este cel care l-a lovit pe Argeseanu, in modul in care ''a vazut ''ea ?

'' Masa si tacsu l-o lovit , de unde sa stiu eu !''

Uite un ''adevar '', ca nu are de unde sa stie , pentru ca nu a fost la locul faptei .

Ea nu a declarat ( mintit ) niciodata , ca cel care l-a lovit pe Argeseanu ,in modul descris de ea , ar fi fiul meu .
Procurorul si judecatorii au vrut ca fiul meu sa fie agresorul , pt ca nu aveau cum sa acopere minciunile din rechizitoriul fals .
Res , id-ul meu este ; lyly_april .
Daca vei dori sa intri in lista mea de messenger iti voi arata dovezile , care arata, ca noi nu mintim , ci infractorii , martorii lor mincinosi , doi martori de ai nostri , care au mintit ca nu au vazut nimic .
Si de asemeni probele mele arata , ce s-a intamplat cu adevarat in seara de 11-12-2004 , cum a fost cercetat si judecat acest caz .
Nu am nimic de ascuns ,pt ca detinem adevarul absolut .
Dovezile sunt imprastiate prin toata tara , la diferite persoane .
De ce sa nu vada romanii , cum minciuna si coruptia unor oameni ai legii , distrug vietii nevinovate .
katy
Membru
Membru

Mesajde res » 30-Oct-2007, 18:48

katy scrie:Res a scris;''Frica si lasitatea nu sunt atitudini ereditare ci impuse prin educatie, justitie si religie. ''
Res , in cei aproape trei ani de zile , de cand ne luptam cu infractorii si cu cei corupti ,am cunoscut multe persoane ,de toate categoriile sociale .[....]

Lyly sau katy, noi ne-am mai intalnit inca pe cel putin doua forumuri si cunosc in mare parte problema ta. Desigur ca mai sunt multe aspecte pe care este imposibil sa le poti transmite prin simplu fapt ca una este sa fi participant direct si alta sa ti se relateze cazul . Chiar daca n-am cum sa te ajut , poate doar cu incurajari, simt ca ai dreptate. Iti doresc mult succes, desi e foarte greu sa realizezi asta cu justitia din RO care se bazeaza nu pe egalitate (balanta) ci aproape total pe subordonare (sabie) :(
Are MINTE cine spune ADEVARUL, nu cine minte !
Imagine
res
Vizitator
Vizitator

Mesajde res » 7-Noi-2007, 22:02

katy scrie:Buna ziua Res .
Iti dau raspunsul la mesajul postat de tine pe'' forumul oficial OTV '',aici pe forumul antenei 3 .
Poate te intrebi, de ce iti raspund aici si nu acolo pe ''forumul oficial al OTV'' .
Nu-i forum oficial al tv OTV . Nu ar fi facut asa ceva dl Dan Diaconescu .
Raspunsul meu este simplu .

''Accesul dumneavoastră în acest forum este blocat
Vă rugăm să contactaţi webmaster-ul sau administratorul pentru mai multe informaţii.''

De ce Res , adminul acestui forum mi-a ingradit acest drept , garantat de Constitutia tarii ?
Eu m-am purtat si ma port civilizat , pe orice forum .
Nu raspund violent verbal rautatilor oamenilor , ci caut sa arat adevarul romanilor ,al cazului nostru .
Sa arat romanilor de pretutindeni ,dovedind cu probe , cum poate fi distrusa o familie de oameni cinstiti si care respecta legea , din vina unor infractori si din vina unor oameni ai legii corupti .
Sa imi fie oare restrictionat accesul din vina unor greseli ortografice , facute de mine ,fara intentie ?
Sau adevarul acestui caz deranjeaza pe cineva ?
Res , eu am mari probleme de sanatate .
Pe site-ul ''aparati drepturile ''am afisat si o adeverinta ,care atesta de ce boli sufar .
Sunt perfect sanatoasa din punct de vedere psihic , dar bolile de care sufar ma fac sa comit unele greseli!
Daca aveau serviciul edit (modifica ), le corectam , nu le lasam asa . Poate ai observat ca eu postez acelasi mesaj pe mai multe forumuri ?
Unde am putut corecta mesajele ,le-am corectat , unde nu ,nu .
Res , vederea mea este mult slabita , pentru ca nu am reusit sa imi fac o pereche de ochelari .
Mi-am facut consultul oftamologic ,dar nu am avut bani pt a comanda ochelarii necesari .
Te rog , nu sa nu ma intelegi gresit , nu iti cer nimic ,dar tiam spus unul din motive .
Degetele mele de la maini , mi se inclesteaza din cauza poliartritei reumatoide , uneori ma dor atat de tare ca de abia reusesc sa scriu un mesaj .
Oare cu ce am gresit eu acestei societati ?
Sa fie oare o greseala ,ca am curajul sa spun lucrurilor pe nume si sa-i dau in vileag pe cei corupti ,implicati in cazul familiei mele ?
Ne mai miram de ce nu se schimba nimic in aceasta tara ?
Uite , Res , unul din motivele pt care nu se schimba nimic in bine, in aceasta tara .
Ingradirea dreptului la libera exprimare este pedepsit de lege .

''Libertatea de exprimare ARTICOLUL 30
(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
(2) Cenzura de orice fel este interzisă.

(3) Libertatea presei implică şi libertatea de a înfiinţa publicaţii.

(4) Nici o publicaţie nu poate fi suprimată.

(5) Legea poate impune mijloacelor de comunicare în masă obligaţia de a face publică sursa finanţării.

(6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine.

(7) Sunt interzise de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, îndemnul la război de agresiune, la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenţă publică, precum şi manifestările obscene, contrare bunelor moravuri.

8 Răspunderea civilă pentru informaţia sau pentru creaţia adusă la cunoştinţă publică revine editorului sau realizatorului, autorului, organizatorului manifestării artistice, proprietarului mijlocului de multiplicare, al postului de radio sau de televiziune, în condiţiile legii. Delictele de presă se stabilesc prin lege. ''

Daca nu iti cer prea mult , te rog posteaza pe'' forumul oficial al tv OTV'' , acest mesaj , pe topicul meu .
“În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluţionar” (George Orwell)''

RESPECTUL SE CASTIGA NU SE IMPUNE .

Cu sinceritate si respect Mihalcea Catalina alias lyly si katy
( Doua nume care imi apartin ,nu sunt doua nick-name-uri imprumutate .)

Dupa cate inteleg eu lui katy i-a fost interzis accesul pe acest forum . Ma intreb DE CE ? Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare pe forumul A1 si aceeasi intrebare am adresat webmeisterui DE CE? :-O Am fost ignorat desigur, dar consider ca este o incalcare grava a dreptului meu de libera exprimare pe care cu veseluie mi-l incalca nu numai mie , vechii securisti cu mentalitatea prafuita ;;)
Are MINTE cine spune ADEVARUL, nu cine minte !
Imagine
res
Vizitator
Vizitator

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ajutor!